Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm folyton azzal piszkál, hogy haladjak a karrieremmel. Ezért érdemes vele szakítani szerintetek?
Nálunk hasonló volt a helyzet haladjak előre vegyünk házat meg kocsit aztán meg 2 év múlva gyerek ja és hitel is kell. Mondtam neki hogy hurokba nem dugom a fejem az ő kedvéért sem legyen türelmes vagy keressen egy gazdag faszit. Az utóbbit választotta 2 hónapja szakítottunk nem tudom azóta hogy áll én jól érzem magam mint ha egy hegy esett volna le a mellkasomról. :D
Nem tudom neked hogy lenne jobb erre aludj egyet először is, és nem ismerem barátnődet sem de ha nem annyira házsártos mint exem akkor talán megleglesztek. :P
Nàlunk a túlélési érték a nõknél szaporodàsi érték.
Nekünk kell kitenni a zsetont,kisugàrzàs is màs ha van zsetonunk.
Ha macerál/ támogat abban, hogy fejleszd magad az egy nagyon jó dolog. Sose szabad abbahagyni.
Egypárkapcsolat arról szól, hogy a felek segítik és támogatják egymást a fejlődésben. Fejlesztik egymást.
Viszont, hogy ezt csak tőled követeli meg és önmagától nem. Az egy nagyon rossz irány. Itt érdemes lenne a motivációit is megtudnod.
Ha megfelel nektek, hogy később eltartod miközben a gyerekeiteket neveli akkor elfogadható. De itt is kérdés, hogy azért beszélgetés mélységi szinten megfeleltek e egymásnak. Mert később nagyon eltávolodhattok. A síró visitozó gyerekek az ő agyát le fogják rohasztani. Te meg közben nem fogod kielégítőnek találni a beszélgetéseiteket sem a kapcsolatotokat. Más szinten lesztek. Nem jó.
Mindkettőtöknek kell tudnotok és akarnotok is fejlődni.
Az, hogy piszkál...lehet jóindulatú és nem jóindulatú elégedetlen cseszekedés. Egy férfit a nő tudja még jobban motiválni, de nem úgy, hogy követelőzik.
Az ő problémája, hogy elégedetlen. Leülnék vele beszélgetni erről. Te így kiegyensúlyozott, elégedett vagy. Ha neki nem tetszik így az élet, akkor keressen olyan faszikát, aki megfelel az elvárásainak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!