Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes folytatni egy kapcsolatot miután a barátnőmet egy sugardaddy társkeresőn kaptam rajta?
Nem érdemes. Nyilván baromságokat beszélt a barátnőd, és várta, hogy valaki lecsapjon rá az oldalon, majd kiadta volna az utadat. Nekem még poénból sem lenne gyomrom ilyen oldalra regisztrálni.
Egyébként meg még ha igazat is mondott a lány, már azért is kidobást érdemel, mert mi a francnak kell ekkora gyökérnek lenni, hogy ilyen hülyeségekkel akar féltékennyé tenni? :D
Abban igazad van, hogy egy kapcsolatot meg kell javítani, de csak addig, amíg a másik fél is így tesz!
Én nem maradnék vele, ezután nem tudnék benne bízni, és biztos lennék abban, hogy az első adandó alkalommal lelép egy gazdaggal.
21/L
Kuka, bocsi, de ezt nőként írom.
KUKA!!
Ha hazudna és gazdag pasit akarna találni helyettem, akkor azért dobnám.
Ha meg igazat mondana, és "féltékennyé akarna tenni", akkor meg azért.
Nőként írom, szabadulj meg tőle, vagy undorító, vagy éretlen egy kapcsolathoz.
Nekem az indokai több sebből is véreznek, nem tudnék benne továbbra bízni.
Sajnálom, de ne fecséreld rá az időd, bele fogsz betegedni a folytonos kételkedésekbe.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!