Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes folytatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes folytatni egy kapcsolatot miután a barátnőmet egy sugardaddy társkeresőn kaptam rajta?

Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett egyik ismerősöm jelezte felém az esetet néhány hónappal ezelőtt, persze volt nagy kiakadás, veszekedés, erre bnőm arra hivatkozott hogy így akart engem féltékennyé tenni miközben nem is voltam fent az oldalon, ráadásul amikor megkérdeztem hogy képzelte ezt, azt mondta hogy valahogy a tudomásomra hozta volna hogy fent van, miközben már vagy egy hete fel volt regisztrálva oda. Azóta bennem van a tüske, nehezen tudok szabadulni ettől az emléktől és az undortól ami anno elfogott, egyelőre még kapcsolatba vagyunk de nem tudom mit tegyek, egyszerűen felőröl...:/

2017. aug. 10. 10:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Csak arra gondolj, hogy a haverjaid hogy ki fognak rőhögni, amikor megtudják, hogy egy prostival jársz....

De az is megér egy misét, amikor a családod rájön.

2017. aug. 10. 11:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nincs mit gondolkozni, dobd ki. Amint talál egy pénzes pasit, aki hajlandó fizetni a hülyeségeit, úgyis kidobna téged. Addig van veled, amíg nem talál egy gazdagabbat.
2017. aug. 10. 12:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj lapát! Az sem igaz, amit kérdez! Legyen eszed!
2017. aug. 10. 16:58
 14/29 anonim ***** válasza:
Viszont a (ex?)nőd számát megadhatnád, lenne neki egy "sweet" ajánlatom! ;)
2017. aug. 10. 17:11
 15/29 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem írókkal. Ráadásul nem ez volt az első eset.

Hitellel szegényen is lehet valakinek gerince.

Az is igaz, hogy elvileg ennek a sugardaddys szarságnak van egy tárgyalási megállapodási alapja és nem kell feltétlen a szexről szóljon, egyes vénembereknek a fiatal nő társasága is elég.

De ez még így is egy prostitúciós szint...

Jobbat érdemelsz. Tegyél magadnak egy hatalmas szívességet és tedd ki.

A gerinctelenséget nem lehetmegjavítani.

30N

2017. aug. 11. 03:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát ez undorító. Szerintem szakíts.
2017. aug. 11. 20:59
 17/29 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba őt, Kérdező, ha erre van igénye, keressen egy hatvanéves ráncosheréjűt, akinek pöröghet a csoffadt virslijén. Legalább nem a te pénzedet szívja.
2017. aug. 11. 22:35
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem tenyleg az van amit mondott , hisz valszeg egy szép làny akinek könnyű dolga van ilyen terén ezért kétlem , hogy veled lenne, ha tenylég gazdag pasit keresne.

Ettől függetlenül hányok az ilyen féltékeny dolgoktól, szóval kuka a csaj.

2017. aug. 17. 13:40
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem szeretek túl erősen fogalmazni, de egy k_val az embernek nincs "kapcsolta". Nincs mit fenntartani.
2017. szept. 17. 14:43
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem maradnék vele .
2017. szept. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!