Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unalmas a párkapcsolatom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a párkapcsolatom de nem tudok szakítani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Milyen pasi szerintetek az olyan aki mindig csak dolgozik reggeltől estig sőt van amikor hétvégenként is de azt nem mindig. Ha nem a munkahelyén akkor a ház körül kell valamit csinálni mindig van valami. Amúgy mind a ketten fiatalok vagyunk még ő 28 én meg most leszek 30 de úgy élünk egymás mellett mint az 50 éves házasok. Én azt hiányolom hogy szinte soha nincsenek közös programjaink mindig csak itthon vagyunk. Ez így nem élet belefásulok ebbe. Neki így jó egyáltalán nem vágyik a szórakozásra de én meg igen. Egy kicsit mozgalmasabb életet szeretnék még nem vagyok öreg hogy így éljek. Egyszerűen unalmas és egyhangú ez a kapcsolat. Szerintetek nem kell néha egy kis kikapcsolódás? Vagy folyamatosan csak dolgozni kell látástól vakulásig?
2017. szept. 1. 18:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
60%
Kell kikapcsolódás. Számodra fontos lenne az együtt töltött idő. Szerintem meg kellene beszélned vele, hátha belátja, h ez neked nagyon fontos lenne. Ha nem változtat, akkor nem ő a megfelelő társ.
2017. szept. 1. 18:05
 2/34 anonim ***** válasza:
6%
A parkapcsolat nem arra van hogy szorakozatatva legyel. Ha tobb programot akarsz menj egyedul vagy tarts szeretot.
2017. szept. 1. 18:12
 3/34 anonim ***** válasza:
52%
Hát de te választottad őt, nem mi.
2017. szept. 1. 18:13
 4/34 A kérdező kommentje:
Hát de nem is a munkaról szól csak
2017. szept. 1. 18:13
 5/34 anonim ***** válasza:
70%

Olyan nincs, hogy nem tudsz szakitani, maximum nem akarsz.

Egyebkent igazad van, kellenek a kozos elmenyek es a kikapcsolodas, anelkul vegetalas az egesz.

2017. szept. 1. 18:20
 6/34 anonim ***** válasza:
56%

Miért nem tudsz szakítani?

Én kivágnám a helyedben, az élet nem arra való, hogy munkában vegetáljunk 24/7.

Régen is ilyen volt? Ha igen, minek jöttél össze vele? Ha nem, akkor mi változott, mármint miért?

2017. szept. 1. 18:24
 7/34 anonim ***** válasza:
20%
Aki nem agyatlan droidkent dolgozik annak sokkal kevesebb igenye, energiaja van arra hogy egy rakas primitiv emberrel legyen korulveve, ami jellemzo kb minden programra ami az orszagban van.
2017. szept. 1. 18:28
 8/34 anonim ***** válasza:
84%
2-es hàt de ez arra is igaz aki soha nem szeret sehova sem menni .:D Annak nem való barátnő max àgyas akinek annyi igénye van hogy eszik iszik dolgozik meg marad a szex .:D
2017. szept. 1. 19:13
 9/34 A kérdező kommentje:
8 as ez így van ahogy te mondod az ilyen pasinak nem való barátnő hiszen még a szexre sincs mindig igénye főleg ha fáradt ahhoz sincs ereje.
2017. szept. 1. 19:47
 10/34 anonim ***** válasza:
56%

Magamból kiindulva egy idő után mégjobban megfogod unni és kifogsz lépni ebből a kapcsolatból. Ha még szex sincs csak ritkán, akkor pláne.

Sajnos sok férfi nem érti, hogy egy nőnek igenis szüksége van a gyengédségre, a közös probramokra. Nem csak a 4 fal nézésére...

2017. szept. 1. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!