Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval párkapcsolatban élek és a társam elég sok férfival volt előttem. Én nem voltam valami sok nővel, mert fiatalabb is vagyok és igazából mindig párkapcsolatban voltam, szóval soha nem voltam egyedülálló, és nem vagyok olyan aki megcsalja a barátnőjét. És azért bennem van hogy kapcsolatot létesítsek még más nőkkel is. Különben semmi baj nincs a párommal, sőt, nagyon is jó vele, csak ez a helyzet. Mi a legjobb ötlet ebben a helyzetben?2017. aug. 19. 19:01
61/62 anonim válasza:
Ha zavar, hogy a barátnőd több más pasival volt előtted, akkor minek jöttél vele össze? Utólag már elég szánalmas siránkozni ezen.
Ha azt érzed más nőkkel is le akarsz még feküdni, akkor szintén ugyanaz a kérdésem: minek jöttél össze a csajjal? Minek vagy kapcsolatban?
Ha dugni akarsz csajokkal akkor csináld azt, ha párkapcsolatot akarsz akkor élj abban, de nem ártana végre dönteni.
62/62 Bobi69 válasza:
Kérd meg, hogy ne beszéljen a volt kanjairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!