Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar hogy a nőm, több férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval párkapcsolatban élek és a társam elég sok férfival volt előttem. Én nem voltam valami sok nővel, mert fiatalabb is vagyok és igazából mindig párkapcsolatban voltam, szóval soha nem voltam egyedülálló, és nem vagyok olyan aki megcsalja a barátnőjét. És azért bennem van hogy kapcsolatot létesítsek még más nőkkel is. Különben semmi baj nincs a párommal, sőt, nagyon is jó vele, csak ez a helyzet. Mi a legjobb ötlet ebben a helyzetben?

2017. aug. 19. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
22:15 - Igazad lehet. De úgy látom aki nem mond hülyeséget arra egyből mennek a minuszok .
2017. aug. 19. 23:18
 32/62 anonim ***** válasza:
79%

"Csak nm értem miért pontozzátok le az egyetlen normális válaszolót, aki fogja hogy miről van szó."

Aha, tehát te is a buksisimiért jöttél ide...Nyugi kérdező, mindenki fogja miről van szó, az is, aki nem bólogat neked, meg sajnálkozik rajtad.Azért ne várj sajnálatot, mert viszket a farkad változatos lyukak után.Régen szar, ha valaki így érez az állítólagos jó kapcsolata mellett.Arról már ne is beszéljünk, hogy a pároddal ebbéli aggályaidat nem mered megosztani, csak idegenekkel.Növessz tököt, oszt' lépj le, ha nem tudsz uralkodni az ösztöneiden.Márpedig ez nem megy neked, különben nem született volna meg a kérdés.Minek köteleződsz el addig, amíg nem élted ki a szenvedélyed?Ha ennyire "túl fiatalnak" érzed magad, akkor nem itt kell sírni, hanem szépen megoldani a problémát.Egy kérdés kiírásától nem fog megoldódni a nagy problémád. Hiába bólogat neked itt bárki is, mennyire megérti, hogy nem tudsz kedvedre dugni össze-vissza másokkal.

A fő gond ott van, elkötelezted magad idő előtt, nem vagy alkalmas egyelőre(lehet később sem leszel) komoly kapcsolatra.A gondolataid ezt be is igazolják.Javaslom gondolkodj el ezen.

2017. aug. 20. 04:07
 33/62 anonim ***** válasza:
20%
Ha már most zavar ez, akkor egy életen át zavar majd. Szóval jobb ha lelépsz. Egyébként nem hibáztatlak. Nem túl kellemes gondolat, hogy sokan megdugták már és most egy csomó férfi beszélget arról hogy hogyan élvezkedett a barátnőddel. Engem is undorít az ilyesmi. Lépj le, hidd el megéri. Van csomó szerény normális lány, aki nem élt úgy mint egy ribi
2017. aug. 20. 08:48
 34/62 anonim ***** válasza:
74%

szeretnem megtudni, hogy hany evesek vagytok, es pontosan mit jelent az a sok ferfi a nonel, es nalad mit jelent az a keves no?

komolyan kivancsi vagyok, es szerintem a kerdes szempontjabol nem elhanyagolhato

2017. aug. 20. 09:07
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg szánalmas vagy ...Nem értem miért riba.c mindjárt az a csaj aki több pasival volt.....Akinek épp nem jön össze normális parkapcsolat évekre, az vonuljon zárdába? Tény, hogy nem szeretnék én sem olyan csajt, akin átment a fél város, de olyan pasit se aki a fél várost megdugta. Mert az sem különb semmivel. Az, meg, hogy ilyen ösztönlény vagy egyenesen visszataszító. Nem való neked párkapcsolat. Boldogan élhetnél a csajoddal de nem..... El kéne mondanod min jár az agyad, hogy elhagyhasson a pcsaba. Mert előbb utóbb úgyis megcsalod ha ilyen gyökér vagy
2017. aug. 20. 10:00
 36/62 anonim ***** válasza:

"Van csomó szerény normális lány, aki nem élt úgy mint egy ribi" - Szivi, a kérdezőnek akkor is problémája lenne, ha történetesen a nő kevesebb pasival lett volna, mint amennyi nővel ő volt. Idézek a kérdésből, figyelj:

"És azért bennem van hogy kapcsolatot létesítsek még más nőkkel is."

2017. aug. 20. 10:10
 37/62 anonim ***** válasza:
56%
Most erre nem lehet mit mondani, úgyis lesz majd egy szeretőd..
2017. aug. 20. 11:04
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az szokott lenni a forgatókönyv az esetek 99%-ában, hogy a csávó lapít, nem mer a barátnője elé állni a problémával, ezért egy darabig minden marad ugyanolyan, a pasi tűrtőzteti magát egy ideig, "lemond az ösztöneiről" (mert egyelőre nem fér bele az értékrendjébe, hogy megcsalja a nőjét). Aztán egy idő után nem bírja majd tovább, keres magának egy ideológiát, hogy ő miért nem sz*r ember, amiért a nőjét megcsalja, és elkezdi csalni a barátnőjét.

Nem biztos, hogy nálatok ez lesz, de én ezt gyanítom. Ebben a helyzetben szinte mindig ez a történet folytatása.

2017. aug. 20. 11:57
 39/62 anonim ***** válasza:
93%

#30 azért pontozzuk le, mert hülyeséget beszél, - mondom és is férfiként. :)

Te nagy sunyin elkezdesz panaszkodni a barátnőd múltjára (mintha valami ótvar ribi lenne, bár nem az), aztán meg csak kibukik, hogy egy éretlen kis dugógép volnál, ha mernél - de ahhoz meg kevés vagy.

Ezért örülsz, hogy valami nő komolyan vett (neki ez az egy nagy hibája volt, nem az, hogy korábban több kapcsolata volt, mint neked)

Aztán meg ezzel az ostoba és jócskán el is tévedt szexista dumával megmondanátok, hogy mégis csak ti vagytok az okosak.

Hát nem. Buták vagytok, mint a főd, éretlenek, és méltatlanok bármi értelmes ember - férfi, vagy nő figyelmére.

2017. aug. 20. 12:45
 40/62 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, a barátnőm idősebb pár évvel. Pont hogy nekem volt több kapcsolatom, csak neki sokkal több szexpartnere. És nagyon is jó vele. De nem hiszem el hogy más nem érezte magában a késztetést hogy szexeljen nőkkel.
2017. aug. 20. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!