Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?
De miért nem állsz oda a barátnőd elé kerek-perec, hogy ez és ez a helyzet, mi legyen, mit javasol? Ha igazán szeretitek egymást, akkor ennek nem kellene nehézséget okoznia. Elvileg ő a megértő, szerető társad, akivel mindent megbeszélhetsz.
De hogy az előző kommentedben feltett kérdésedre is válaszoljak: aki olyan típus, hogy a "legyet is röptében" (ez egyáltalán nem baj) az ki szokta élni magát, mielőtt komoly kapcsolatba kezdene. Aztán vagy "lenyugszik" és komoly kapcsolata lesz, vagy nem és örökké szexkapcsolatai lesznek (ezzel sincs baj).
Írod, hogy szereted a barátnődet, nem akarsz vele szakítani, de másokat azért dugnál. Ha ezt ennyire tragédiaként éled meg, hogy nem tudod kiélni ezt az "ösztönödet", akkor így neten keresztül azt tudom mondani, hogy talán mégsem szereted annyira, amennyire kellene. Ha igazán szeretnéd, akkor egyáltalán nem zavarna, hogy nem tudod kiélni magad, nem lenne hiányérzeted, mert a kapcsolatod mindenért kárpótolna.
Vagy tényleg marad a nyitott kapcsolat, ha beleegyezik (ezzel szintén semmi baj nincs), de akkor szó nélkül el kell tűrnöd, hogy mások is dugják a barátnődet.
22/F
hany eves a baratnod?
mennyi az az annyi pontosan nalatok?
Emberek, hagyjátok ezt a nulla IQ-val rendelkező ösztönlényt. Ő csak azt a választ fogadja el helyesnek, ami a saját teóriája szerint rendben van.
Hiába mondjuk neki, hogy ő nem szereti annyira a párját, hisz akkor nem akarna más nővel d..gni, mintha meg se hallaná.
Bezzeg, azt az egy választ isteni, ami az ő által igaznak vélt gondolatot igazolja.
Kérdező, nagyon okos ösztönlény vagy, tarts szeretőt, ez teljesen természetes a mai világban, muszáj téged sajnálni, hisz nem tudsz csomót kötni a farkadra, és azt muszáj még legalább 10 másik nőben megmártani, hisz ugye a pasik vadászlények, nekik trófea kell, hogy minél több nőt d..gjanak meg, annál nagyobb a dicsőség.
Nagyon ügyes és érett vagy kérdező. Csak így tovább.
Az azért ne zavarjon, hogy elméletben szeretsz valakit, mégis kifelé akarsz kacsingatni, más p..ncit is b..sznál.
Nem értem ezt a logikát, na mindegy. Ha valakit szeretünk, akkor mindenki más megszűnik létezni.
Remélem ezt akartad hallani te nagy ösztönlény!
Nem trófeákról van szó, vagy arról hogy nem szeretem.
Nem ismeritek azt az érzést amikor új nővel szexeltek? Biztos igen. És tudjátok hogy az nem ugyan olyan, és nekem ez hiányzik.
De most nem értem mit vársz. Vagy szakítasz, keresel más nőket vagy megcsalod a barátnődet vagy pedig felhahysz ezzel az egésszel. Esetleg még megpróbálhatod a "nem akarsz nyitott kapcsolatot?" dolgot, ami az esetek 1%ábam működik.
Akármilyen jó érzés új nőket d*gni, egy kapcsolat velejárója, hogy bizonyod dolgokról le kell mondanunk, a párunk miatt. Cserébe kapunk egy jól működő kapcsolatot. Ha ezt nem látod be, az előbb felsorolt alternatívák közül választhatsz. De azt nem várhatod hogy mindenki megértsen téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!