Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar hogy a nőm, több férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval párkapcsolatban élek és a társam elég sok férfival volt előttem. Én nem voltam valami sok nővel, mert fiatalabb is vagyok és igazából mindig párkapcsolatban voltam, szóval soha nem voltam egyedülálló, és nem vagyok olyan aki megcsalja a barátnőjét. És azért bennem van hogy kapcsolatot létesítsek még más nőkkel is. Különben semmi baj nincs a párommal, sőt, nagyon is jó vele, csak ez a helyzet. Mi a legjobb ötlet ebben a helyzetben?

2017. aug. 19. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Feltételezem, hogy nők kommentálnak, hogy nem értik ezt a helyzetet. Csak jót tudok elmondani a páromról, sőt hozzá hasonlót nem hiszem hogy találok. Pont ez a gond, hogy nem tudom elhagyni. Csak közben bennem van az ösztön hogy szexeljek több nővel.
2017. aug. 19. 20:32
 22/62 anonim ***** válasza:
75%
Beszéld meg vele! Tőlünk mégis mit vársz? Nem mi vagyunk benne a ti kapcsolatotokban, ezt nektek, kettőtöknek kell megoldani.
2017. aug. 19. 20:38
 23/62 A kérdező kommentje:
Gondoltam, valaki tud mondani valami okosat aki volt hasonló helyzetben. De úgy látszik nem.
2017. aug. 19. 20:41
 24/62 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, az a helyzet, hogy minden kapcsolat más, minden ember más, nincs bevált recept, ami mindenkinél működik. Ami egyik párnál működik, az nem biztos, hogy működik más pároknál is. Adtunk pár tippet, de igazából ez kettőtök közös ügye, és senki nem fogja tudni megoldani helyettetek. Felnőtt emberek vagytok, viselkedjetek is úgy.
2017. aug. 19. 20:53
 25/62 anonim ***** válasza:
90%

mindegy hány éve születtél, agyilag zokni vagy.

éretlen kis pots.

Te is tudod, azért jössz az ösztönökkel.

Meg vagy vele elégedve?

( a főnöke is vagy?)

szetetnéd inkább te szerencsérlen

2017. aug. 19. 21:06
 26/62 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, a nyitott kapcsolatnál nincs jobb ötletem. Mondjuk ha ezt felvetnéd, akkor 3 dolog történhet:

1/ A barátnőd szakít veled. (50%)

2/ Nem egyezik bele és marad minden ugyanolyan. (49%)

3/ Beleegyezik. (1%)

Viszont nyitott kapcsolatnál jó képet kell vágnod ahhoz, hogy más is dugja a barátnődet. Úgy nem működik, hogy csak te dughatsz másokkal, de ő nem.

22/F

2017. aug. 19. 21:56
 27/62 anonim ***** válasza:
23%

"Nem értem miért támad mindenki."

Azért kérlek, mert nők válaszoltak.

És ha nem veled genyáznának, akkor azt a nőtársukat kéne teli szájjal k.-zniuk, akinek kábé a nyomába sem érhetnek.

Én aszondom kérlek, hogy megnyerted a lottóötöst azzal a nővel. Ritka dolog, amikor "k.-ból lesz a legjobb feleség". De belőle az lesz!

2017. aug. 19. 22:15
 28/62 anonim ***** válasza:
81%

19:21-es köszöni és férfi a válaszoló. ^^

10-es voltam

2017. aug. 19. 22:18
 29/62 anonim ***** válasza:

azt te hol számolod, hogy mennyi nő válaszol?

:O

2017. aug. 19. 22:21
 30/62 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a nők, mert nem tudják beleélni magukat a helyzetbe... Csak nm értem miért pontozzátok le az egyetlen normális válaszolót, aki fogja hogy miről van szó.
2017. aug. 19. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!