Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar hogy a nőm, több férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval párkapcsolatban élek és a társam elég sok férfival volt előttem. Én nem voltam valami sok nővel, mert fiatalabb is vagyok és igazából mindig párkapcsolatban voltam, szóval soha nem voltam egyedülálló, és nem vagyok olyan aki megcsalja a barátnőjét. És azért bennem van hogy kapcsolatot létesítsek még más nőkkel is. Különben semmi baj nincs a párommal, sőt, nagyon is jó vele, csak ez a helyzet. Mi a legjobb ötlet ebben a helyzetben?

2017. aug. 19. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
1 no sem mondott neked nemet: fantasy land
2017. aug. 20. 19:39
 52/62 A kérdező kommentje:
Nem is voltam sokkal, mert főként mindig kapcsolatban voltam. Nem ismersz, szóval nem tudhatod milyen vagyok. Lehet te sem mondanál nemet.
2017. aug. 20. 20:32
 53/62 anonim ***** válasza:
84%
Hogy te mekkora tahó vagy! Egész kérdésed- válaszod alatt úgy kezeled a nőket mintha a középkorban lennénk, már- már tárgyiasítod az alapján hogy hánnyal szexelt, jó hogy nem vitatod a fogazata állapotát, vagy a konyhában hozott teljesítményét, persze mindemellett minden számodra kevésbé kedves és vérőszinte válaszra ráragasztod hogy biztos nők írták, akik képtelenek elképzelni a fennálló helyzetet! Baromira rossz az egész hozzáállásod, felfogásod és csak sajnálni tudom a barátnődet! Lehet szerencsétlenek azért volt ennyi kapcsolata egészen idáig mert minden hozzád hasonló hímsoviszta állatokat fogott ki!
2017. aug. 20. 20:34
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

*mindig

És még nem is beszéltem a kettős mércédről, őt magasról lenézed a számok miatt, miközben próbálod azt harsogni hogy igenis szereted! Csak magadat csapod be. De persze neked kellene még pár nő, de ha a párod mondaná szintén hogy neki meg pár igazi férfi azzal már vége is lenne! Gyorsan szakíts, a párod érdeke. Te nem érdemesz nőt magad mellé.

2017. aug. 20. 20:38
 55/62 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretném nem csinálnék gondot belőle.
2017. aug. 20. 20:58
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hogy szerethetsz valakit őszintén, ha közben pedig más nőt d..gnál? Milyen szeretet ez?

Erre válaszolj őszintén, kérlek!

2017. aug. 20. 21:01
 57/62 anonim ***** válasza:
Ahamm... szóval te abban mérted a szereteted hogy igenis gondot csinálsz belőle?
2017. aug. 21. 08:45
 58/62 A kérdező kommentje:
A szeretet és a szexuális vágy között van különbség.
2017. aug. 21. 09:48
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
Kellene lennie, de te csak szóban mondod ki azt. Ha valóban lenne nem hitegetnél senkit azzal hogy szereted a párod, miközben másra vágysz.
2017. aug. 21. 09:57
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Óóóó... kérdező, bárcsak visszakapnád ugyanezt a párodtól, amit te itt leműveltél. Hogyha ő állna eléd ilyennel, akkor bezzeg te vérig lennél sértve és minden r..bncnak elmondanád a kislányt.

Pedig, ha azt mondaná, hogy van különbség szeretet és szexuális vágy között, akkor arra mit reagálnál?

Ő szeret téged, csak éppen a szomszéd pasival van kedve hetyegni.

Szánalmas vagy még mindig!

2017. aug. 21. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!