Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a nőm, több férfival volt előttem. Mit tegyek?
Annyira szánalmas az a szöveg, hogy még nem élted ki magad.. mégis mit akartok, hogy a fél várost végigb..szátok?
Nem elég egy, akivel sokat lehet szexelni?
Kérdező, szexeljél többet a pároddal, ennyi az egész titok.
És elég gáz vagy, ha hiányzik, hogy más nőkkel d..gjál
Akkor nem is szereted úgy igazándiból a párodat, mert ha tényleg szeretnéd, akkor ilyen gondolat, hogy " csak sokszor hiányzik hogy szexeljek még nőkkel." meg se fogalmazódna benned, hanem állandóan csak a párodat kívánnád!
Inkább szakíts a csajjal, és dugd végig a fél várost. Ennyi, ha te más csajokkal is akarod, és nem elégszel meg eggyel!
"csak sokszor hiányzik hogy szexeljek még nőkkel."
Tehát ez a probléma, csak azt nem értem, miért azzal kezded, hogy zavar a párod múltja?Nem ezzel van bajod, hanem azzal, hogy nem dugtál még szénné 100 másik nőt.Szakíts vele, aztán dughatod a farkad a fél világba, ha hagyják.
19:21 - nek van igaza.
Nem hiszem el, hogy csak én érzem ezt. Szeretem a párom, és minden szempontból meg vagyok vele elégedve, pont ezért nem tudnám megcsalni vagy elhagyni. És eleget is szexelek vele. Csak bennem van az ösztön hogy kéne szexeljek más nőkkel is.
Nem tini kategória, már rég elmúltam 20
"Csak bennem van az ösztön hogy kéne szexeljek más nőkkel is."
Akkor te nem ember vagy, hanem állat! Ennyi.
Ösztönök. B+. Lődd fejbe magad az ösztöneiddel.
"Csak bennem van az ösztön hogy kéne szexeljek más nőkkel is."
Ezt így közöld a pároddal.Garantáltan megoldja a problémádat egy életre.Vagy normális párkapcsolat vagy változatos dugás a fél országgal.Válassz!A kettő együtt nem hiszem, hogy menne.Ha kihajít a párod, aztán nincs sírás a kiégés után, hogy de hülye voltam, hagytam elmenni azt, akivel tényleg jó volt a többi lyukkal ellentétben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!