Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak csak akkor ébrednek rá, hogy mit veszítettek, mikor már késő?

Figyelt kérdés
Én millió lehetőséget adtam a barátomnak. Most 5. alkalommal volt az, hogy megígért valamit és megint átvert. Megmondtam neki, amikor az utolsó esélyt adtam, ha mégegyszer megteszi, vége. Tartottam magam ahhoz, amit mondtam. Kirúgtam, megmondtam, nem lesz esküvő, sem gyerek, elköltöztem. Azóta zaklat, hívogat, írogat, hogy adjak neki még egy esélyt. De engem ez már nem érdekel. Én annyira kiábrándultam, hogy már nem akarok velek foglalkozni. Pedig nagyon szerettem. Szerintem én vagyok az egyetlen nő, aki gyereket akart volna tőle. Nah mindegy. A kérdésem férfaikhoz is szól. Miért mindig akkor, amikor már a hajó elment?

2017. aug. 17. 12:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
85%

Vannak emberek, akik hótt egyszerűen nem óhajtanak problémát megoldani addig, amíg "rájuk nem szakad az ég".

Tűzoltó-típusok, no.

Van, aki közülük megtanulja, hogy hol a határ és van, aki mindig bízni fog a jószerencsében.

2017. aug. 17. 17:01
 32/37 anonim ***** válasza:
82%
Mert addig nem hiszik el, hogy megtörténhet, ami aztán megtörténik...bár vannak ilyenek nőben is.
2017. aug. 17. 19:30
 33/37 anonim ***** válasza:

Ha meg kel változnia azért, hogy szeresd, akkor nem szereted.

A férfiak azért döbbennek rá erre későn, mert amíg be nem következik a legrosszabb, addig áltatják magukat, hogy úgy sem fog megtörténni, azután pofára esnek, hogy mégis, akkor meg tenni kell valamit.

2017. aug. 18. 02:27
 34/37 anonim ***** válasza:

Ez nem férfitulajdonság, nőknél is ugyanúgy megvan ez.

Mi az oka? Valamiről akkor tudod igazán, mennyire fontos, amikor hiányzik, nemde?

2017. aug. 23. 22:59
 35/37 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta kérdező? Beszéltetek?
2017. aug. 24. 09:44
 36/37 A kérdező kommentje:
35. Köszi, hogy érdeklődsz.. :) Rendes vagy. Nem, nem beszéltem. Nekem ebből elég volt. Végigcsináltattam az összes babaváráshoz szükséges tesztet, de ez a project nem Vele lesz, eldöntöttem. Megmondtam, hogy vegye feleségül a munkáját és szüleit, majd mondtam,hogy visszacuccolok a lakásomba, ami kivan adva. Bár a bérlő megértő volt, de nem örült. Ez van. Nem lesz könnyű új életet kezdeni, nagyon csalódott vagyok. Nagyon szerettem volna babázni már, 34 évesen tényleg erre vágyom. Most megint felépíteni egy új kapcsolatot a nulláról nagyon nehéz lesz és, ha még két gyerkőcöt is akarok, nagyon bele kell húznom. Igazából nem is tudom, hogy kezdjem el. Ma lementem az edzőterembe, az kicsit segített, hogy összeszedjem magam agyban és levezessem a dühöt, amit érzek. De már mindegy. Most elmegyek barátnőmmel egy hétre nyaralni és utána meglátom.
2017. aug. 24. 19:24
 37/37 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Megkérdezhetem azóta hogy vagy? Tényleg nem békültetek ki végül?
2018. febr. 17. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!