Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznék meg rendes lányok manapság, akik nem veszítettek el a bizalmukat a pasikban, s szívesen fogadjak azok közeledését, úgy hogy közben nem csak arra gondolnak, hogy megfektetni akarjak őket?
Én ilyen vagyok de foglalt 2 éve :D
22/N
A legtöbben itt csupa olyanokat írnak, hogy csak szexre vagyunk jók, a másik fele meg hogy nincsenek már rendes csajok, és hogy minden nő K
És csodálkozol?
Sose értettem ezt a hozzáállást. Mármint persze, vannak szemét férfiak, akik csak a szexre hajtanak aztán jól faképnél hagynak. De nem ítélhetünk el valakit kapásból, csak azért mert férfi. Bár engem személy szerint még nem vágott át egy pasi se, de hallottam több barátnőmtől, hogy ez vagy az volt és kihasználta egy pasi. De ettől még én nem vesztettem a bizalmamat. Tény, hogy alapvetően nehezen bízom meg az emberekben, de mindig úgy indítok, hogy megadom az alap bizalmat, nem kételkedek abban amit mond vagy tesz, de résen vagyok azért. Kell valami ahhoz, hogy kiadjam magam az illetőnek, ez lehet, hogy idő kérdése, lehet hogy egy tetté. De egy alapszintű bizalmat megelőlegezek, aztán az adott személyen múlik, hogy eljátssza-e vagy sem a bizalmamat, de ha egyszer eljátssza, akkor az nem jön vissza többé.
Szóval én nem ítélek el egy pasit kapásból csak azért, mert vannak köztük szemetek. Sőt ha esetleg róla hallottam valami szemétséget, akkor se zárkózok el teljesen az ismerkedés elől. Szeretem én magam megítélni, hogy azok akikkel valamilyen módon kapcsolatba kerülök milyenek, és nem mások benyomásai alapján alkotni véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!