Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a molett lányokat akarják megfektetni, de feleségül a vékonyakat akarják venni?
mert a feleséggel vágnak fel a haverok előtt. az a kirakat.
"na ez a csaj vár engem este, hogy jól megdöngessem!" (igen a feleségre utal és büszkén mondja, mert jó alakja van a csajnak)
Biztos nem azért fogok elvenni valakit feleségül, hogy a haverjaim a farkukat cibálják rá.
Én pl. alapból a husisabb Nöket szeretem, de mégis, ha egyszer elveszek valakit akkor a személyisége lesz a meghatározó.
Ha így van, akkor sokan azt mondják, azért, mert akit csak megd*nak, azt nem látja senki, 1x elmegy, aztán nincs tovább, és mindegy. És akik így gondolják, úgy vannak vele, a molettebb lányoknak kevesebb szex jut a kinézetük miatt, így nagyobb az esély, hogy meg lehet kapni, plusz a szexben odaadóbbak, mert kompenzálniuk kell a külsejüket, stb.
Ezeket a válaszokat többnyire itt olvastam, de mivel nő vagyok, nem látok bele a pasikba, hogy hogy működnek, és szerintem szemtől szembe ebben a témában úgysem őszinték. (Sokan meg akartak fektetni, hogy azért, mert azt hitték, biztos könnyen megy, vagy másért, azt nem fogom soha megtudni, mivel többnyire nem engedtem a dolognak)
Élettársi kapcsolatban élek, nem volt esküvő. Lehet, azért, mert a párom egy vékony csajnak tartogatja magát, mint férj? Remélem, azért nem... xD
165/74/ 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!