Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak csak akkor ébrednek rá, hogy mit veszítettek, mikor már késő?

Figyelt kérdés
Én millió lehetőséget adtam a barátomnak. Most 5. alkalommal volt az, hogy megígért valamit és megint átvert. Megmondtam neki, amikor az utolsó esélyt adtam, ha mégegyszer megteszi, vége. Tartottam magam ahhoz, amit mondtam. Kirúgtam, megmondtam, nem lesz esküvő, sem gyerek, elköltöztem. Azóta zaklat, hívogat, írogat, hogy adjak neki még egy esélyt. De engem ez már nem érdekel. Én annyira kiábrándultam, hogy már nem akarok velek foglalkozni. Pedig nagyon szerettem. Szerintem én vagyok az egyetlen nő, aki gyereket akart volna tőle. Nah mindegy. A kérdésem férfaikhoz is szól. Miért mindig akkor, amikor már a hajó elment?

2017. aug. 17. 12:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindig azok próbálják osztani az észt, akiknek a leghosszabb kapcsolata maximum 1-2 év volt.... Nem olyan egyszerű érzelmileg elszakadni valakitől, akivel együtt élsz 7 éve.... Úristen, nem is értem, hogy tényleg ennyi idióta ember van ezen az oldalon vagy ilyen felszínes itt érzelmileg mindenki ?!?!
2017. aug. 17. 14:20
 12/37 anonim ***** válasza:
29%

Te ezt, mégis honnan veszed kérdező, hogy itt kik adtak tanácsot, milyen tapasztalattal a hátuk mögött?

Te leírtál valamit, ami alapján válaszoltunk.

Te állsz úgy egy kapcsolathoz, mint egy kapcsolatfüggő hisztis tini, nem mi.

Itt a válaszolók nagy része (még, ha csak 1-2 évet is élt volna kapcsolatban), mégis tapasztaltabb, mint te.

2017. aug. 17. 14:26
 13/37 anonim ***** válasza:
7%
13. Ezek a válaszolók itt soha az életben nem éltek 5-7 éves kapcsolatban, mert, aki valaha is élt ilyen hosszabb kapcsolatban, annak általában évek kellenek, hogy szakítson a párjával, pláne, ha szereti. Mindenki tudja mondani a magáét, persze, ha hasonló helyzetben lenne, meghúzná magát, mert a story már őt is keményen érintené.
2017. aug. 17. 14:31
 14/37 anonim ***** válasza:
4%
Jah és te buta 13-as válaszoló ,miért is kapcsolatfüggő a kérdező?! Mert szereti a párját és akart neki esélyt adni, hogy rendezzék a kapcsolatukat?!? Nagyon primitív vagy. Mennyi idős vagy, 5?!
2017. aug. 17. 14:33
 15/37 anonim ***** válasza:
75%

A 15 éves házasságommal, bőven van tapasztalat a hátam mögött.

A kislány kapcsolatfüggő, már az elején nem működött a kapcsolata, csak áltatta magát és erőltette.

Ennyit, még a húgom is rögtön levett belőle, pedig neki összesen 2 éve van kapcsolata.

Ne magadból indulj ki ;).

2017. aug. 17. 14:34
 16/37 anonim ***** válasza:
19%
16. Én úgy gondolom a kérdező, nem mondta, mikortól történtek ezek a visszaélések. Tehát te ezt honnét is tudod, hogy a 7 év alatt mikor romlott el a helyzet? Erre mondom, hogy primitív vagy, úgy vádaskodsz, hogy nem is ismered a részleteket. Persze-persze, 15 éves házasság.... :D Normális nő, nem lesz ilyen primitív ember felesége vagy ha lesz is, akkor a nő nem teljesen normális.
2017. aug. 17. 14:40
 17/37 anonim ***** válasza:
32%

Huhh, súlyosan leszbinek kéne lennem, hogy feleségem legyen, mivel nő vagyok.

Mindegy.

Majd, ha élsz egy kicsit és kapcsolatban leszel, megérted, hogy miért írtam, amit írtam.

Addig, felesleges ezen vitáznunk, főleg, hogy csak vádaskodsz, én meg tapasztalatból írtam.

2017. aug. 17. 14:42
 18/37 anonim ***** válasza:
7%

Itt le is zárom a vitát. Szegény asszony, csak ennyit mondhatok! :D

Viszont drága Kérdező, jól tetted, hogy megpróbáltad helyrehozni a dolgokat. A lelked megnyugodhat, Te mindent megtettél, tehát nem rajtad múlott a dolog. Engedd el! Semmi értelme egy szavahihehtetlen ember felesége lenni! Sok sikert.

2017. aug. 17. 14:42
 19/37 anonim ***** válasza:
29%
18. Akkor a férjed, teljesen mindegy. A lényeg ugyanaz. Buta vagy, primitív és előítéletes. Nálam ez vall alacsony intelligenciára. Szóra sem vagy érdemes. Részvétem a férjednek. A házasságotok nem fogja megérni a 30 évet sem, ha ilyen primitív hárpia maradsz. Jónapot
2017. aug. 17. 14:43
 20/37 anonim ***** válasza:
71%
18. Okostojás, te honnét veszed, hogy rajtad kívül más nem házas az itt jelenlévők között. Többek között pl. én. Férfi vagyok, 35 éve a feleségem, akit elvettem. De ha egy ilyen sötét, rosszindulatú nő lenne, mint te, már úgy kib...tam volna, mint macskát sz...rni!
2017. aug. 17. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!