Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak csak akkor ébrednek rá, hogy mit veszítettek, mikor már késő?
Figyelt kérdés
Én millió lehetőséget adtam a barátomnak. Most 5. alkalommal volt az, hogy megígért valamit és megint átvert. Megmondtam neki, amikor az utolsó esélyt adtam, ha mégegyszer megteszi, vége. Tartottam magam ahhoz, amit mondtam. Kirúgtam, megmondtam, nem lesz esküvő, sem gyerek, elköltöztem. Azóta zaklat, hívogat, írogat, hogy adjak neki még egy esélyt. De engem ez már nem érdekel. Én annyira kiábrándultam, hogy már nem akarok velek foglalkozni. Pedig nagyon szerettem. Szerintem én vagyok az egyetlen nő, aki gyereket akart volna tőle. Nah mindegy. A kérdésem férfaikhoz is szól. Miért mindig akkor, amikor már a hajó elment?2017. aug. 17. 12:00
1/37 anonim válasza:
Itt nem a srác volt a buta, hanem te.
5 "lehetőség" után sem változott, szerinted most fog?
Egyszerűen hiszékeny vagy és kéznél vagy dugni, ennyi.
Nem illetek össze!
Nem arról van szó, hogy majd most változna, hanem könnyen dugható vagy.
Kicsit gondolkodj el ezen.
2/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, te nem értetted a mondataimból, hogy együtt éltünk és kivolt hirdetve az esküvőnk időpontja is?
2017. aug. 17. 12:04
3/37 anonim válasza:
Nem csak a férfiak döbbenek erre rá későn, hanem pl. eddig az összes exem.
5/37 anonim válasza:
Mindent jól értettem, saját magadat áltattad, a pasi meg ügyesen kihasznált.
6/37 anonim válasza:
Buta kérdés, már meg ne haragudj, de ez ugyanúgy a nőkre is elmondható. Egyébbként, hamarabb ott kellett volna hagyd. Mert ez az a tipikus eset, amikor nem önmagárt akar megváltozni, hanem más kedvéért. És az ilyen ideig-óráig tart. Ha ő nem látja, hogy saját magáért kell megváltozzon mert az nem jó, akkor ne is várd, hogy jobb lesz a helyzet. Szerintem felejtsd el.
7/37 anonim válasza:
Szerintem meg most sem ébredt fel. Ha újra adnál esélyt megint eljátszaná. Csak mivel most tényleg kidobtad kénytelen pitizni. De Kutyából nem lesz szalonna.
8/37 anonim válasza:
Szerintem ez nem a nemi hovatartozás függvénye, van néhány ember, aki csak akkor tanul, ha már megtörtént a kár. Mondod szépen, mondod kevésbé szépen, megemeled a hangod, aztán csak túltolja a tűréshatárod és még csodálkozik, hogy a másik kirepíti. De vannak ugyanilyen nők is.
9/37 anonim válasza:
Miert van az hogy osszejottel egy ilyen pasival es azt hiszed mindenki ilyen, pedig csak te voltal hulye es rosszul valasztottal.
10/37 A kérdező kommentje:
8. könnyű pofázni, ha valakivel nem éltél még 7 évig együtt...
2017. aug. 17. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!