Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál működik? Más párok tudnak úgy elaludni, h a féri átöleli a nőt? És úgy is ébrednek?
Nálunk úgy van h esti puszi, pár percig még ölelgetjük egymást, a karjaiba bújva beszélgetünk pár szót, aztán fordulok az én felemre ő meg az övére:) Nem nagyon találkozunk össze az éjszaka folyamán:) Aztán reggel meg amikor már félig fölébredünk akkor összebújunk. Ja és nem tudnék nélküle aludni, mármint másik szobába. A másik meg az h ő nem is engedné h ne vele aludjak:)
21/L
párom elaludni sem tud ugy ha nem háttal van nekem,vagy hason...én ölelem át hátulrol,ő meg fogja a kezem...
de ez kb sosem több 10 percnél,forgolódok egy sort,és már a fejem alatt is a kezem
ha felém fordul,én meg háttal neki,az megint nemjo,mert álmában feláll neki,és arra felébred,ami nemjo
ugyhogy ő is hason,vagy háttal,énis
reggel meg hozzábujok kicsit (max 10 másodperc),utána ő ugrik ki az ágybol,mert ébredés után max 2 perc amit cigi nélkül kibir:D
de ez megszokás kérdése
sosem csináltunk belőle problémát h nem összebujva alszunk,attol még sokkal jobban szeretjük egymást,mint pl azok,akik görcsösen ragaszkodnak az összebujos,ámde kényelmetlen alváshoz
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!