Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamelyik nap ott aludtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamelyik nap ott aludtam barátomnál. Azóta nem tudok elaludni nélküle. Mijért van ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert szereted

Rossz neked hogy éjszaka nincs veled ez egy természetes dolog.Néha nekem is hiányzik éjszaka a barátom és nem tudok aludni.

2008. júl. 13. 20:59
 2/8 anonim válasza:
100%
Talán mert szerelmes vagy belé, és nagyon hiányzik!:)
2008. júl. 13. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tudsz elaludni?én is imádom a barátomat de azért el tudok aludni nélküle ha nem alszik velem.próbálj vmi másra figylelni.vagy hívd fel mielőtt elaludnál hátha az segít
2008. júl. 13. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Annak idején nekünk is volt ilyen,hogy mindketten nehezen aludtunk el,ha a másik nem volt ott,akkor beszéltünk telefonon,utána még egy-két sms,kicsivel könnyebb volt úgy.
2008. júl. 13. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk, mert szereted? én mindig tévén alszom el,ha nem alszunk együtt,így kevésbé érzem,hogy egyedül vagyok.
2008. júl. 13. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szereted, de helyesen írni sem lenne egy szégyen....
2008. júl. 13. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
azert mert szereted en is igy vagyok a baratommal kapcsolatban...meg eddig csak ketszer aludtunk egyutt(mert csak egy honapja vagyunk egyutt)es amiota vele aludtam azota nem nagyon tudok elaludni...sot...egy ket ejszaka nem is aludtam egyaltalan
2008. júl. 13. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget:)....Köszönöm a Válaszokat:)

A helyesírásról meg annyit....hogy bocsi..."msn szleng".

2008. júl. 14. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!