Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak csak akkor ébrednek rá, hogy mit veszítettek, mikor már késő?
Nézd Kérdező, én ugyan nem 7 évig, csak 3,5 évig toleráltam detto ugyanezt, mégis átérzem. Ennyire azért ne csessz már le kérlek, tudom min mész át. Csont ugyanez: ígérget, nem tartja be. Próbáltam szépen, türelemmel, normálisan, toleránsan, elpattant az agyam. Én is pontosan ugyanezt kérdeztem, hogy mégis miért nem fogja fel az ember?
Azt látván, hogy utánam lévő csajnál is ugyanez volt a baj, rájöttem, hogy ez szimplán a személyisége.
Sértegethetsz, leprimitívezhetsz nem igazán hat meg. Gondolj rólam, amit akarsz. Nem kell neked bizonygatnom semmit sem.
Nem hiába élek tartós és jó kapcsolatban, mert már nem egy dolgot megéltem és tapasztaltam és tanultam a hibákból. Néha nyersnek kell lenni, hogy az ember magába szálljon.
Attól, hogy neked nem tetszik a válaszom, te bajod. Van erre egy gomb, használd! Én, nem sértegettelek semmivel, a kérdezőt sem.
De, ha már egy kicsit is elgondolkodik azon, amit írtam és kinyílik a szeme, több esélye lesz egy jó kapcsolatra.
Ha nem, nem, az ő baja.
Itt, valószínű nem annyival volt baj, hogy nem azt a kenyeret hozta a boltból, vagy nem hívta fel munka után...stb. Nem pitiáner dolgokért akarta a kérdező megváltoztatni a párját.
Ha már ez alapból nem működik, ha már alapból az egyik félnek lényegesen változtatni kell magán, az a kapcsolat nem fog működni.
Kompromisszumok kellenek, nyilván, de ha már gyökeresen változni kell, az nem fog működni. Itt meg biztosan erről volt szó, különben meg tudták volna oldani, vagy ha jól kommunikáltak volna egymással.
Nem illettek össze, de erőltették, ez ennyire egyszerű.
A 24-es válaszoló a másik primitív, aki nem tud olvasni és szöveget értelmezni.
Kérdező, azért nem feltétlen kell legyen rossz egy kapcsolat, mert valakinek a párja sokat dolgozik. Ezt még lehetne úgy csinálni, hogy a másik ebből ne sokat érezzen. Miben nyilvánult meg, hogy sokat dolgozott?
Magadra hagyott hosszabb időn át és ilyenek? Vagy egyéb problémák voltak?
Nem túlozta el. Attól nem az akadályozza meg egy kapcsolat ellaposodását, hogy a férfi időbként heteket távol tölt a családjától. Az meg tényleg különösen gáz, hogy elfelejti közölni mégsem akkor jön mint korábban mondta.
Hát sajnálom kérdező, ez nehéz helyzet pláne hogy nyakatokon lett volna az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!