Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak csak akkor ébrednek rá, hogy mit veszítettek, mikor már késő?

Figyelt kérdés
Én millió lehetőséget adtam a barátomnak. Most 5. alkalommal volt az, hogy megígért valamit és megint átvert. Megmondtam neki, amikor az utolsó esélyt adtam, ha mégegyszer megteszi, vége. Tartottam magam ahhoz, amit mondtam. Kirúgtam, megmondtam, nem lesz esküvő, sem gyerek, elköltöztem. Azóta zaklat, hívogat, írogat, hogy adjak neki még egy esélyt. De engem ez már nem érdekel. Én annyira kiábrándultam, hogy már nem akarok velek foglalkozni. Pedig nagyon szerettem. Szerintem én vagyok az egyetlen nő, aki gyereket akart volna tőle. Nah mindegy. A kérdésem férfaikhoz is szól. Miért mindig akkor, amikor már a hajó elment?

2017. aug. 17. 12:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

Nézd Kérdező, én ugyan nem 7 évig, csak 3,5 évig toleráltam detto ugyanezt, mégis átérzem. Ennyire azért ne csessz már le kérlek, tudom min mész át. Csont ugyanez: ígérget, nem tartja be. Próbáltam szépen, türelemmel, normálisan, toleránsan, elpattant az agyam. Én is pontosan ugyanezt kérdeztem, hogy mégis miért nem fogja fel az ember?

Azt látván, hogy utánam lévő csajnál is ugyanez volt a baj, rájöttem, hogy ez szimplán a személyisége.

2017. aug. 17. 14:51
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

Sértegethetsz, leprimitívezhetsz nem igazán hat meg. Gondolj rólam, amit akarsz. Nem kell neked bizonygatnom semmit sem.

Nem hiába élek tartós és jó kapcsolatban, mert már nem egy dolgot megéltem és tapasztaltam és tanultam a hibákból. Néha nyersnek kell lenni, hogy az ember magába szálljon.

Attól, hogy neked nem tetszik a válaszom, te bajod. Van erre egy gomb, használd! Én, nem sértegettelek semmivel, a kérdezőt sem.

De, ha már egy kicsit is elgondolkodik azon, amit írtam és kinyílik a szeme, több esélye lesz egy jó kapcsolatra.

Ha nem, nem, az ő baja.

Itt, valószínű nem annyival volt baj, hogy nem azt a kenyeret hozta a boltból, vagy nem hívta fel munka után...stb. Nem pitiáner dolgokért akarta a kérdező megváltoztatni a párját.

Ha már ez alapból nem működik, ha már alapból az egyik félnek lényegesen változtatni kell magán, az a kapcsolat nem fog működni.

Kompromisszumok kellenek, nyilván, de ha már gyökeresen változni kell, az nem fog működni. Itt meg biztosan erről volt szó, különben meg tudták volna oldani, vagy ha jól kommunikáltak volna egymással.

Nem illettek össze, de erőltették, ez ennyire egyszerű.

2017. aug. 17. 14:53
 23/37 A kérdező kommentje:
20. ne foglalkozz vele. :-) én is csak nevetek rajta.szerintem szánalmas, ahogy próbál téged meggyőzni a párkapcsolatok nagy "szakértője". :-) és látom fején is találtad a szöget, mert nem nagyon viseli a kritikát. az a legjobb, ha ilyenekkel nem foglalkozol és én sem... :-) levegőnek nézem és kész. azért aranyos vagy, hogy kedves szavakat mondtál és próbáltál megnyugtatni. de sajnos én nagyon szomorú vagyok, szeptember 2-án lett volna az esküvőnk, már a ruha is megvolt, a vendégek is megvannak hívva, nem is tudom mi lesz most. ő életem szerelme, nem tehetek róla, hogy próbáltam elfogadni a hibáit és amíg lehetett kitartani. de most eljött az a pont, hogy azt mondtam nem. nem megcsalásról és másik nőről van szó, egyszerűen nem lehet rá számítani. és mindig azon gondolkodom, hogy mi lesz, ha a babánkkal egyedül maradok hosszabb időre vagy a szülésnél vagy akármi. sajnos a munkája mindig is a család előtt volt. ezt a szülei is leárulták nekem, hogy néha őket is hanyagolta emiatt.
2017. aug. 17. 15:06
 24/37 anonim ***** válasza:
35%
Kerdezo, neked csam volt egy szar kapcsolatod, ami nem azert tartott 7 evig, mert olyan szuper volt, hanem mert a sajat hulyeseged miatt poshasztottad magadat benne evekkel tovabb mint kellett volna. Ebbol nem vonj hosszu tavu kovetkezteseket, maximum annyit, hogy ezentul nem kell megvarni amig a nyakadig er a szar mindenfele kifogassal.
2017. aug. 17. 15:08
 25/37 anonim ***** válasza:
4%

A 24-es válaszoló a másik primitív, aki nem tud olvasni és szöveget értelmezni.

Kérdező, azért nem feltétlen kell legyen rossz egy kapcsolat, mert valakinek a párja sokat dolgozik. Ezt még lehetne úgy csinálni, hogy a másik ebből ne sokat érezzen. Miben nyilvánult meg, hogy sokat dolgozott?

Magadra hagyott hosszabb időn át és ilyenek? Vagy egyéb problémák voltak?

2017. aug. 17. 15:16
 26/37 A kérdező kommentje:
25. igen többször ígérte, hogy nem fogja elvállalni a cégénél futó külföldi projekteket, amikor 3-4 hetet töltött kint hol németországban, hol franciaországban, hol angliában, hol finnországban, stb. sokszor volt olyan, hogy csak 3 hétről volt szó és 5 lett belőle. a főnöke mindig megígérte, hogy majd nem küldi ilyen kiküldetésre vagy ritkábban, de sajnos nem változott semmi... :-( pedig többször ígérte, hogy a közös életünk, a babavállalás miatt ezeket háttérbe szorítja. most utoljára pedig nagyon kiakadtam, mert vártam a reptéren a megbeszélt időpontban és elfelejtett szólni, hogy 2 nap múlva érkezik mégis csak. nagyon rossz volt szembesülni azzal, hogy sosem számíthatok arra, hogy ott legyen. ha meg várandós leszek, lehet senki nem csinálná velem végig a szülést, mert épp nem lenne elérhető. rossz lenne terhesen hetekig egyedül.. :-( igazából ezen sokalltam be, nem azért, mert rossz ember lenne
2017. aug. 17. 15:26
 27/37 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező. Erre csak annyit tudok mondani akkor, hogy ez az ember éretlen és nem normális! Ott egy nő, aki szereti, vele akarja leélni az életét és fontosabb a munka, mint a család! Majd, ha egyedül marad, megtanulja, de akkor már késő lesz! Márpedig ha a szüleit is elhanyagolja -és nemcsak Téged- a munkája miatt, akkor biztos, hogy Vele nincs rendben valami.
2017. aug. 17. 15:36
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ezt te tultoltad te no... inkabb orulnel, hogy nem laposodik el a kapcsolat...
2017. aug. 17. 15:41
 29/37 anonim ***** válasza:

Nem túlozta el. Attól nem az akadályozza meg egy kapcsolat ellaposodását, hogy a férfi időbként heteket távol tölt a családjától. Az meg tényleg különösen gáz, hogy elfelejti közölni mégsem akkor jön mint korábban mondta.

Hát sajnálom kérdező, ez nehéz helyzet pláne hogy nyakatokon lett volna az esküvő.

2017. aug. 17. 15:50
 30/37 anonim ***** válasza:
Érzelmi analfabéta a csávó és kész.
2017. aug. 17. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!