Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veszítettek már el barátot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszítettek már el barátot, barátnőt kapcsolat miatt?

Figyelt kérdés
Elhanyagolás vagy irigység miatt... olyan történetek is érdekelnek amikor ti voltatok a hanyagolt fél és olyan is amikor esetleg ti hanyagoltatok valakit.
2016. jún. 5. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem hanyagolom a barátaimat a kapcsolatom miatt, viszont olyan már többször is előfordult,hogy engem kukáztak kapcsolat miatt.. főleg netes barátok voltak ezek,de nekem akkor is mindennél többet számított a barátságuk és hogy minden nap (!!) beszélgettünk, jól elvoltunk.. rettenetesen fájt minden ilyen eset
2016. jún. 5. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Vesztettem mar el egy baratnot.Neki nem volt fenyes a kapcsolata,voltak gondok es hazugsagokkal az enyemet is tonkre akarta tenni.Mindig nagyobbra tartotta magat mindenki masnal,o egy igazi narcisztikus ember.Nem sok baratom volt ill inkabb csak ismerosok,igy tul sok ilyen helyzetbe sem kerultem.Egyebkent en nem hanyagoltam,bar ha nem lenne senkim akkor sem lognek sulve fove baratokkal.Neha jo kimozdulni,programokat csinalni,vagy valamilyen kozos hobbi.En kicsit introvertalt is vagyok. 28N
2016. jún. 5. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm akivel a kapcsolattartás konkrétan úgy működik, hogy amikor van párja, akkor semmi (de szó szerint), aztán amikor szakítanak, akkor visszajön. Nem is kell mondanom, hogy már én sem nagyon igyekszem vele kapcsolatban....
2016. jún. 5. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen.

A volt legjobb barátnőmnek rossz volt nagyon a párkapcsolata és féltékeny volt az enyémre, ez miatt pedig állandóan keresztbe tett nekem. Utólag az is kiderült, hogy tetszett/tetszik neki a párom, szóval az miatt is féltékenykedett.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy minden dolgomat, amit bizalmasan elmondtam neki, visszahallottam. :D Jó kis barátnő mondhatom.. Örülök is, hogy már nem vagyunk legjobb barátnők. Jobb ez így.

2016. jún. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!