Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy a barátom hazudik nekem. Mit kellene tennem?
A barátom megbeszélt egy találkozót két olyan "barátjával" akik csak lefelé húzzák és viszik bele a rosszba...ezt a barátságot én sosem pártoltam és most valahogy rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban, így beléptem a barátom facebookjába (tudom, hogy nem kellett volna, de így legalább kiderült, hogy hazudik)
Ugyanis megláttam, hogy megbeszélte ezzel a 2 "baráttal" hogy elmennek szórakozóhelyre piálni, de közben a barátom nekem azt mondja, hogy csak átmegy a haverjaihoz és nem fog inni.
Majd miután lebeszélték, hogy pontosan melyik szórakozóhelyre is mennek és mennyi pénzt vigyenek piára és előtte hol "alapozzanak" kitörölte a beszélgetést
Majd mikor rákérdezek továbbra is nekem azt mondja, hogy otthon lesznek és nem iszik
Tudniillik teljesen kifordul magából ha iszik
Mitévő legyek?
Köszönöm a segítséget előre is
Teljesen egyetértek mindkettőtökkel
Köszönöm a válaszokat és tanácsokat
Madarat tolláról, embert barátjáról.
A barátod őket tartja barátainak(akik rossz utakon járnak és droggal kínálgatják). Nem furcsa ez egy kicsit?
Én nem a barátokra haragudnék, hanem felfognám, hogy a barátomnak ilyen barátokra van igénye, ő sem különb náluk.
A cuccos dolognál meg annyit, hogy aki nem akar, az nem vesz be, hiába kínálják neki. Ha a barátod nem mond nemet, akkor azért, mert nem is akar.
Szerintem nem ő a te embered.
Persze, te is hibáztál, nem szabadna beleolvasni az üzeneteibe és megmondani neki,hogy nem helyesled a barátait.
De a párod a legnagyobb húnyó.
Szerintem hagyd meg a kis suttyó drogos,alkoholista életmódjában, majd egyszer rájön, hogy nem ez a helyes út.
Ne hagyd,hogy további fejfájást okozzon neked,hogy éppen mit csinál, kivel van merre jár..
Egy kapcsolatban meg kéne tudni bízni a másikban.
De érthető módon nem bízol benne.
Én nem erőltetném ezt.Ki tudja hányszor hazudott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!