Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a barátom hazudik nekem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A barátom megbeszélt egy találkozót két olyan "barátjával" akik csak lefelé húzzák és viszik bele a rosszba...ezt a barátságot én sosem pártoltam és most valahogy rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban, így beléptem a barátom facebookjába (tudom, hogy nem kellett volna, de így legalább kiderült, hogy hazudik)

Ugyanis megláttam, hogy megbeszélte ezzel a 2 "baráttal" hogy elmennek szórakozóhelyre piálni, de közben a barátom nekem azt mondja, hogy csak átmegy a haverjaihoz és nem fog inni.

Majd miután lebeszélték, hogy pontosan melyik szórakozóhelyre is mennek és mennyi pénzt vigyenek piára és előtte hol "alapozzanak" kitörölte a beszélgetést

Majd mikor rákérdezek továbbra is nekem azt mondja, hogy otthon lesznek és nem iszik

Tudniillik teljesen kifordul magából ha iszik

Mitévő legyek?

Köszönöm a segítséget előre is

2017. júl. 12. 11:34
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek mindkettőtökkel

Köszönöm a válaszokat és tanácsokat

2017. júl. 12. 13:49
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád, hogy nem tudtok ezt vagy azt megbeszélni. Mindkettőtöké. Két ember kell ahhoz, hogy hagyja ezt kialakulni. Ha mindketten akarjátok, tudtok változtatni. Ha egyikőtök nem akarja, akkor nem.
2017. júl. 12. 13:55
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Madarat tolláról, embert barátjáról.

A barátod őket tartja barátainak(akik rossz utakon járnak és droggal kínálgatják). Nem furcsa ez egy kicsit?

Én nem a barátokra haragudnék, hanem felfognám, hogy a barátomnak ilyen barátokra van igénye, ő sem különb náluk.

A cuccos dolognál meg annyit, hogy aki nem akar, az nem vesz be, hiába kínálják neki. Ha a barátod nem mond nemet, akkor azért, mert nem is akar.

Szerintem nem ő a te embered.

Persze, te is hibáztál, nem szabadna beleolvasni az üzeneteibe és megmondani neki,hogy nem helyesled a barátait.

De a párod a legnagyobb húnyó.

Szerintem hagyd meg a kis suttyó drogos,alkoholista életmódjában, majd egyszer rájön, hogy nem ez a helyes út.

Ne hagyd,hogy további fejfájást okozzon neked,hogy éppen mit csinál, kivel van merre jár..

Egy kapcsolatban meg kéne tudni bízni a másikban.

De érthető módon nem bízol benne.

Én nem erőltetném ezt.Ki tudja hányszor hazudott már.

2017. júl. 12. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!