Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy a barátom hazudik nekem. Mit kellene tennem?
A barátom megbeszélt egy találkozót két olyan "barátjával" akik csak lefelé húzzák és viszik bele a rosszba...ezt a barátságot én sosem pártoltam és most valahogy rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban, így beléptem a barátom facebookjába (tudom, hogy nem kellett volna, de így legalább kiderült, hogy hazudik)
Ugyanis megláttam, hogy megbeszélte ezzel a 2 "baráttal" hogy elmennek szórakozóhelyre piálni, de közben a barátom nekem azt mondja, hogy csak átmegy a haverjaihoz és nem fog inni.
Majd miután lebeszélték, hogy pontosan melyik szórakozóhelyre is mennek és mennyi pénzt vigyenek piára és előtte hol "alapozzanak" kitörölte a beszélgetést
Majd mikor rákérdezek továbbra is nekem azt mondja, hogy otthon lesznek és nem iszik
Tudniillik teljesen kifordul magából ha iszik
Mitévő legyek?
Köszönöm a segítséget előre is
Én hagynám, ezt is hagytam neki, nem mondtam, hogy ne találkozzon velük...és nem tudom miért hazudik, hogy jutott el a kapcsolatunk odáig, hogy hazudnia kell nekem :(
Nagyon szeretem őt, és nagyon félek, hogy ezek után sehogy sem tudok majd megbízni benne
"ezt a barátságot én sosem pártoltam"
Hogyan fejezted akkor ki, hogy nem pártolod?
Hogy mondtam neki, hogy nem ilyen barátokkal kéne lennie, akik a rosszba viszik bele...járhatna 1 fokkal értelmesebb társaságba is
Tehát a véleményemet elmondtam, sosem titkoltam, hogy utálom őket, de nem akadályoztam a velük való tlálkozást
Nehogy már párkapcsolatnak hívjuk azt, ahol nem lehet elmondani azt, hogy ki mit gondol kiről.
És azt se, hogy ilyen egyenesen a kérdező arcába hazudik.
Amúgy azon gondolkodj Kérdező. hogy hogy is lesz ez veletek 2, vagy 5 év múlva? Látsz valami szépet, vagy annak egy porszemnyi esélyét?
Nem tudom...félek, ha most hazudott később is megteheti ezt
Fogalmam sincs hogyan tovább, mert szeretem, de egy elásott párkapcsolatban pedig nem szeretnék élni
Én nem tagadom, biztosan az én hibám is, hogy hazudik és nem meri elmondani nekem, de ez nem mentség
Természetesen meg kellene beszélnem vele a dolgot, de ha egyszer képes volt a szemembe hazudni, máskor miért ne tenné meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!