Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a barátom hazudik nekem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A barátom megbeszélt egy találkozót két olyan "barátjával" akik csak lefelé húzzák és viszik bele a rosszba...ezt a barátságot én sosem pártoltam és most valahogy rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban, így beléptem a barátom facebookjába (tudom, hogy nem kellett volna, de így legalább kiderült, hogy hazudik)

Ugyanis megláttam, hogy megbeszélte ezzel a 2 "baráttal" hogy elmennek szórakozóhelyre piálni, de közben a barátom nekem azt mondja, hogy csak átmegy a haverjaihoz és nem fog inni.

Majd miután lebeszélték, hogy pontosan melyik szórakozóhelyre is mennek és mennyi pénzt vigyenek piára és előtte hol "alapozzanak" kitörölte a beszélgetést

Majd mikor rákérdezek továbbra is nekem azt mondja, hogy otthon lesznek és nem iszik

Tudniillik teljesen kifordul magából ha iszik

Mitévő legyek?

Köszönöm a segítséget előre is

2017. júl. 12. 11:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Én hagynám, ezt is hagytam neki, nem mondtam, hogy ne találkozzon velük...és nem tudom miért hazudik, hogy jutott el a kapcsolatunk odáig, hogy hazudnia kell nekem :(

Nagyon szeretem őt, és nagyon félek, hogy ezek után sehogy sem tudok majd megbízni benne

2017. júl. 12. 13:09
 22/33 anonim ***** válasza:
32%

"ezt a barátságot én sosem pártoltam"

Hogyan fejezted akkor ki, hogy nem pártolod?

2017. júl. 12. 13:10
 23/33 A kérdező kommentje:

Hogy mondtam neki, hogy nem ilyen barátokkal kéne lennie, akik a rosszba viszik bele...járhatna 1 fokkal értelmesebb társaságba is

Tehát a véleményemet elmondtam, sosem titkoltam, hogy utálom őket, de nem akadályoztam a velük való tlálkozást

2017. júl. 12. 13:11
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez végeredményben ugyanolyan, mintha megkérnéd, hogy ne találkozzon velük. Csak annyi a különbség, hogy így nem ígértetted meg vele, hogy nem fog velük találkozni, és nem az ígéretét szegi meg, hanem simán csak sumákol, hogy ne legyen ebből veszekedés. Igazából mindegy.
2017. júl. 12. 13:14
 25/33 anonim ***** válasza:
91%

Nehogy már párkapcsolatnak hívjuk azt, ahol nem lehet elmondani azt, hogy ki mit gondol kiről.

És azt se, hogy ilyen egyenesen a kérdező arcába hazudik.

Amúgy azon gondolkodj Kérdező. hogy hogy is lesz ez veletek 2, vagy 5 év múlva? Látsz valami szépet, vagy annak egy porszemnyi esélyét?

2017. júl. 12. 13:21
 26/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom...félek, ha most hazudott később is megteheti ezt

Fogalmam sincs hogyan tovább, mert szeretem, de egy elásott párkapcsolatban pedig nem szeretnék élni

2017. júl. 12. 13:23
 27/33 anonim ***** válasza:
32%
Azért ennyire nem kéne túlzásokba esni. Az oké, hogy a kérdező elmondja, kiről mit gondol, de ugyanakkor el kellene fogadnia, hogy a barátja azt csinál, amit akar, és ha az ő nemtetszése ellenére is barátkozik valakikkel, az nem ellene szól. A barátjának meg fel kellene fogni, hogy nem sumákol, hanem vállalja szépen a véleményét és vállalja a felelősséget. Itt most ez a probléma. Ha ezt sikerül megoldaniuk, és a barátjából sem lesz drogos alkesz suttyó, nem csalja meg, nem bántja...stb., nem befolyásolják mások, akkor miért ne lehetnének boldogok? Azért egy komoly beszélgetést és egy esélyt szerintem még érdemelne a dolog, nem kell temetni egyből. Most ez egy elég rossz szituáció, de minketten részük van benne.
2017. júl. 12. 13:26
 28/33 A kérdező kommentje:

Én nem tagadom, biztosan az én hibám is, hogy hazudik és nem meri elmondani nekem, de ez nem mentség

Természetesen meg kellene beszélnem vele a dolgot, de ha egyszer képes volt a szemembe hazudni, máskor miért ne tenné meg?

2017. júl. 12. 13:28
 29/33 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy büdös játszmázás a részetekről. Te a szigorú szülő vagy, ő meg az éretlen gyerek. Te leb***od, ha hülyeséget csinál, ő meg félve a leb***ástól, inkább hazudik, sunnyog. Egy párkapcsolatba egyik sem kellene. Vagy nyíltan tisztázzatok az egészet és megpróbáltok érett módon együtt lenni, vagy értelmetlen az egész.
2017. júl. 12. 13:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Beszéljétek át, hogy mi vezetett oda, hogy hazudjon, és te is változtass az attitűdödön. Jól írta az előtte szóló, ez egy játszma, lépjetek ki belőle. És akkor remélhetőleg nem történik több ilyen. Ő őszinteséget, egyenességet tanuljon, te pedig toleranciát és bizalmat.
2017. júl. 12. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!