Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhanyagol és hazudik arról hogy merre jár. Mit tennétek? Hogyan tudnék úgy igazán ráijeszteni hogy ha nem hagyja ezt abba akkor elhagyom?
Nem nő vagyok, de ha hazudna komoly dologban akkor azt nagyon nem tolerálnám, súlyos esetben megköszönném neki az együtt töltött időt és viszlát.
Magadban gondold át, hogy megéri-e együtt maradni, látsz-e reményt változásra, utána valószínűleg jobban tudsz dönteni.
Apróbetűs megjegyzés: azért az információszerzési módszereiden lenne mit finomítani...
ez elég féreg dolog! akkor miért nem mondja meg, hogy figyelj sörözni kéne a cimbivel, eljössz, vagy most ezt letudom, de holnap a tiéd vagyok?
ilyen egyszerű lenne.
am sztem durcázz be. ha keres, csak immel-ámmal írj vissza, vagy egyáltalán ne.
aztán ha megkérdi mi a baj, valamit találj ki, hogy honnan tudod h ő bulizni járkál miközben téged elküld.
Ez rosszul esik neked stb stb, úgyárzed hogy elhanyagol bla bla sírj neki egy sort.
És bárhogy fogadkozik meg szabadkozik, mond hogy kérsz pár napot hogy átgondold ezt, addig jolenne ha nem írogatna, meg keresne....
sztem ez beválhat.
A végén kiderül, hogy meleg, és te csak a fedezéke vagy, hogy ne kelljen nyiltan felvállalnia, de az is lehet, hogy csak tényleg nem vagy annyira fontos neki, mint a barátja.
Ha ez zavar, akkor hagyd el, a legnehezebb az emberek értékrendjét megváltoztatni, a szokásokat könnyebb.
"én tudom a facebook jelszavát (ő nem tud róla)"
De szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!