Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a barátom hazudik nekem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A barátom megbeszélt egy találkozót két olyan "barátjával" akik csak lefelé húzzák és viszik bele a rosszba...ezt a barátságot én sosem pártoltam és most valahogy rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban, így beléptem a barátom facebookjába (tudom, hogy nem kellett volna, de így legalább kiderült, hogy hazudik)

Ugyanis megláttam, hogy megbeszélte ezzel a 2 "baráttal" hogy elmennek szórakozóhelyre piálni, de közben a barátom nekem azt mondja, hogy csak átmegy a haverjaihoz és nem fog inni.

Majd miután lebeszélték, hogy pontosan melyik szórakozóhelyre is mennek és mennyi pénzt vigyenek piára és előtte hol "alapozzanak" kitörölte a beszélgetést

Majd mikor rákérdezek továbbra is nekem azt mondja, hogy otthon lesznek és nem iszik

Tudniillik teljesen kifordul magából ha iszik

Mitévő legyek?

Köszönöm a segítséget előre is

2017. júl. 12. 11:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy te nyomozol utána, pontosan annyira rossz, mint hogy ő hazudik neked. Nem a bizalomra épül a kapcsolat.

Igazából az nem segít semmin, hogyha elhallgatod az egészet. Beszélj vele, ismerd be, hogy nyomoztál utána, és komolyan gondolkodjatok el, hogy:

1. miért hagytátok, hogy ennyire bizalmatlan legyen a kapcsolatotok;

2. mit tehettek / tehettek-e bármit annak érdekében, hogy ez változzon.

Ez a probléma alapja, ezzel foglalkozzatok. A piálós barátok jöhetnek később.

2017. júl. 12. 12:28
 12/33 anonim ***** válasza:
14%

Nőként mondom, hogy egy szánalom vagy a nyomozgatással tiltásaiddal, már bocsi. A barátnőkön gúnyolódós mémek is a te fajtád miatt léteznek.

Azzal barátkozik, akivel akar. Totális absztinens emberként is az a véleményem, hogy ha ritkán fordul elő ez, hogy iszik/"bogyózik", akkor tolerálni kéne, nem vagy az anyja. Viszont ha rendszeres, akkor baj van. De nem a dirigálásoddal, korlátozásoddal fogod elérni, hogy ne így legyen, ha hajlama van rá, úgyis ott fog kikötni. De először meg kéne neki előlegezni a bizalmat, hiszen gondolom egy értelmes, felnőtt embernek tartod őt számon. Azt meg, hogy kifordul-e magából, nem a te dolgod megítélni, sem azt, hogy mekkora probléma, ha esetleg attól félsz, hogy megcsal, vagy ilyesmi, akkor nem kár érte. Kéne neked olyan társ, aki csak azért tud normális lenni, mert te nem engeded inni?

Szánalmas, hogy azt várod, hogy miattad ne barátkozhasson, ihasson néha azokkal, akikkel kedve van.

Nem csoda, hogy hazudik neked.

2017. júl. 12. 12:42
 13/33 anonim ***** válasza:

#10 hazudnia senkinek nem "kell", senkinek, semmikor. Van hátul egy csomó apró csontoska, együttesen: gerinc.

Ez nincs abban a buta alkeszben.

2017. júl. 12. 12:46
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

12 te vagy itt egyedul a szánalom nem véletlen kaptál 0-át.

Te is majd tolerald a pasidnak hogy neha bogyozik te idiota, mer az aztan olyan normalis dolog ...pff :S

2017. júl. 12. 12:53
 15/33 anonim ***** válasza:
Lehetne innia neki ha nem egy ilyen retard társaságba tenné..hanem normalis körülmények között bogyó nelkul ésszel es határokkal de nehéz ezt ha befolyásolják a gyoker haverjai
2017. júl. 12. 12:55
 16/33 anonim ***** válasza:
17%
Annyit hozzátennék még, hogy nem is tudtuk meg, hogy milyen "bogyóról" van szó, de sok olyan illegális szer van, ami tudományos tény, hogy kevésbé veszélyes, mint az alkohol. Az alkohol az egyik leggusztustalanabb drog, és egyáltalán nem az határozza meg a különböző szerekről, hogy mennyire veszélyesek, hogy legálisak vagy nem.
2017. júl. 12. 13:01
 17/33 anonim ***** válasza:
Telefonrol irok, de amúgy meg mindent helyesen irtam le csak te mar olyan buta vagy hogy ekezetek nelkul nehezen tudod megerteni mit irtam:D sajnallak hogy okos telefonod sincs neked..(mindjar jon a válasz jaj en nagylany vagyok nekem is vaaan)
2017. júl. 12. 13:03
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem jön semmi ilyesmi válasz, mert nem vagy nekem partner. Egy tudatlan, idegbeteg férget látok csak a személyedben. :)
2017. júl. 12. 13:05
 19/33 A kérdező kommentje:

Én is azt gondolom, hogy nincs baj azzal, ha iszik, ez szerintem a legtöbb ember 20-as éveihez hozzátartozik, de semmi sem jogosítja fel arra, hogy hazudjon nekem és ezzel elássa a kapcsolatunk alapját, a bizalmat

És az hogy "nyomozok" utána, szerintem nyomós indokot adott arra, hogy ne bánjam meg azt, hogy beléptem, ugyanis ha nem lépek be és látom meg hogy hazudik, akkor tulajdonképpen én egy "boldog" párkapcsolatban élek, ahol hülyének vagyok nézve és folyamatosan átvernek

2017. júl. 12. 13:05
 20/33 anonim ***** válasza:
24%
Nem kellene hazudoznia, gyermeteg hozzáállás, de akárhogy nézzük, ebben neked is van felelősséged. Hagyd, hogy eldöntse, kivel szeretne barátkozni, és bízz abban, hogy meg tudja húzni a határt. Ha mégsem, akkor meg menekülj!
2017. júl. 12. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!