Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki hazudik?
Először is ez hosszú lesz,de h megertsetek,muszáj elmagyaraznom...
Tehat a helyzet a következő:
Együtt erunk a párommal mar 5 eve,van egy 3 eves fiunk es a 2. is uton van.
(Nem terveztuk de nem okoz gondot,mindketten dolgozunk)
Van egy kozos ismerosunk (ffi) akivel beszelgettem a kapcsolatunkrol es kiderult par apro de annal inkább idegesítő dolog a paromrol (pl. az igazi eletkorat 3 ev utan tudtam meg-idosebb,mint ahogy mondta...). Volt egy komoly info Is,missing a párom a kapcsoltunk elején megcsalt-azzal a nővel,akinek babyszitterkent dolgoztam,ottlakassal ugy 2 evig. Páromnak problemai voltak igy megbeszeltuk h ő aludhat a nappaliban. Ez igy is volt egy par hónapig. En a 2 gyerekkel aludtam egy szobaban amíg az anyjuk ejszakai muszakot vegzett (apolo). Ez az ismerosunk elmondta h egyszer amikor a nő hazajott (en a gyerekekkel voltam meg agyban), a párommal ugy dontottek h nekik szexelniuk 'kell'...
A norol tudom h barkivel lefekszik kb. 1000ft-ert de a paromat nem got ismerem,h vevo lenne ilyen olcso nocskekre,plusz ahogy nekem mondta,neki az a no olyan,mintha egy ffi barátja lenne (a viselkedese nem eppen a legnoiesebb altalaban) tehat esélytelen h hozzanyuljon.
Na most,mivel ez a baratunk ugy néz ki tobbet tud a paromrol,mint en,amiket elmondott igaznak minosultek de ezt a szep kerdest parom es a no is tagadjak a mai napig.
Elgondolkodtam h ha a párom meg is csalt,miért mondta volna el a baratunknak es o miért mondta volna el nekem,amikor o is családos ember,semmi ertelme nem lenne szamara,ha az en kapcsolatomat tonkretenne...
Nem tudom ertheto-e, a kérdésem tehat az,h meg is kinek higyjek? Mivel a párom hazudott nekem tobbszor is,ezért sztem termeszetes h gyanakszom.
Trollok kerlek kimeljetek...
Megint egy stabil lábakon álló kapcsolat...
First of all, alig lehetett érteni a mondanivalódat, a kanapén alvós rész totál zavaros, azért második nekifutásra valamit kivettem belõle.
A másik, hogy egy kapcsolat alapja a feltétlen egymás iránti bizalom, ez tehát hiányzik nálatok/nálad. No comment. A harmadik dolog, hogy egy ilyen kapcsolatba jön egy második, "nem tervezett" gyermek. És a végén felteszed a kérdést egy fórumon, hogy kinek higyj?
Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnátok, és nem minősítenétek a Kérdezőt?!?
Nincs elég baja így is?? A második gyermekkel várandós és most derülnek ki dolgok...
#4-es! Te beszélni magyar?!?!
Higgy a higyj helyett...te pampogsz, h nem érted a külföldön élő magyar honfitársad?....
Mivel már a korával kapcsolatban is hazudott, egyértelműen nem lehet benne megbízni ilyen téren.
Lehet hogy a haver úgy gondolta, szimplán jó lenne téged "felrázni" a csipkerózsikaálomból, ne így kelljen leélned egy életet.
Látom senki nem képes semlegesen, kritizálás nélkül egy kérdésben segíteni.
Engem az infó adó érdekelne. Oké, h házas, de milyen a házassága?
Milyen a viszonya a pároddal?
Veled? (Esetleg tetszel neki, ilyenek.)
Sok az irigy ember...
Lehet, mondott vmit a párod neki, pl. a munkaadód rányomult, kicsit hencegett vele, erre ő tovább szőtte...
A kulcs az az ember, akitől ezt/ezeket a szomorú információkat kaptad.
Gondolkozz.
Agnyeszka,köszi h te nem trollkodsz... :)
Tehat elsősorban ha nem ertitek amit irtam,az az un. Auto correct miatt van a mobilomon. UK angol a beallitott nyelv...
Amiről irtam az evekkel ezelőtt tortent ha igaz,amikor szembesitettem paromat ezzel,o tagadta,elmondta annak a nőnek h mit gondolok roluk,az meg teljesen fél volt haborodva h ennyire meg soha senki nem alazta ot meg stb. Tehat gondolkoztam h hátha ennék a baratunknak tetszem es csak akart tolem vmit de semmi jelet nem mutatta az evek alatt h erről lenne szo,(Boldog hazassagban el 2 gyerekkel...)igy ugy dontottem bocsanatot kerek toluk,h meggyanusitottam oket ilyennel es nem gondolkoztam ezen tobbet,nem hittem a baratunknak viszont tegnap erről almodtam got elkezdett a dolog ismét foglalkoztatni. Lehet hiba volt itt rakerdezni.........
Mi nem terveztuk a 2. babát,ezt ugy ertettem,h ugy voltunk vele h jön amikor jön,nem stresszeljuk magunkat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!