Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noisy23 kérdése:

Most akkor ki hazudik?

Figyelt kérdés

Először is ez hosszú lesz,de h megertsetek,muszáj elmagyaraznom...

Tehat a helyzet a következő:

Együtt erunk a párommal mar 5 eve,van egy 3 eves fiunk es a 2. is uton van.

(Nem terveztuk de nem okoz gondot,mindketten dolgozunk)

Van egy kozos ismerosunk (ffi) akivel beszelgettem a kapcsolatunkrol es kiderult par apro de annal inkább idegesítő dolog a paromrol (pl. az igazi eletkorat 3 ev utan tudtam meg-idosebb,mint ahogy mondta...). Volt egy komoly info Is,missing a párom a kapcsoltunk elején megcsalt-azzal a nővel,akinek babyszitterkent dolgoztam,ottlakassal ugy 2 evig. Páromnak problemai voltak igy megbeszeltuk h ő aludhat a nappaliban. Ez igy is volt egy par hónapig. En a 2 gyerekkel aludtam egy szobaban amíg az anyjuk ejszakai muszakot vegzett (apolo). Ez az ismerosunk elmondta h egyszer amikor a nő hazajott (en a gyerekekkel voltam meg agyban), a párommal ugy dontottek h nekik szexelniuk 'kell'...

A norol tudom h barkivel lefekszik kb. 1000ft-ert de a paromat nem got ismerem,h vevo lenne ilyen olcso nocskekre,plusz ahogy nekem mondta,neki az a no olyan,mintha egy ffi barátja lenne (a viselkedese nem eppen a legnoiesebb altalaban) tehat esélytelen h hozzanyuljon.

Na most,mivel ez a baratunk ugy néz ki tobbet tud a paromrol,mint en,amiket elmondott igaznak minosultek de ezt a szep kerdest parom es a no is tagadjak a mai napig.

Elgondolkodtam h ha a párom meg is csalt,miért mondta volna el a baratunknak es o miért mondta volna el nekem,amikor o is családos ember,semmi ertelme nem lenne szamara,ha az en kapcsolatomat tonkretenne...

Nem tudom ertheto-e, a kérdésem tehat az,h meg is kinek higyjek? Mivel a párom hazudott nekem tobbszor is,ezért sztem termeszetes h gyanakszom.

Trollok kerlek kimeljetek...

2017. ápr. 22. 15:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kedves #8, nem tudom te voltal-e valaha terhes de 32 hetesen,mar kenyelmetlenul nagy hassal az ember mar nem tud ugy kisgyerekek utan rohangalni,mint normal esetben. Ovonokent dolgozom. De orulok a tippednek,majd visszakeredszkedem magam meloba... -.-'
2017. ápr. 22. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Ne is stresszeljétek! 😊

A leggyönyörűbb dolog vár rátok, egy 2. kis ember születése!

Azt nézd, milyen veled a párod. Mennyire segít, szeret. Az álmok a félelmeinket vetítik ki... Szereted Őt, a párodat, testedben egy másik kis lélek lakozik, persze, h félsz, féltek...

A jelent nézd, benneteket. A szerelmetek, aminek második kis gyümölcse nem sokára megszületik. 😊

Gyönyörű dolgok történnek most veletek!

Ne félj!

Az álmok tudatalatti üzenetek, a félelmeid felerősödtek, hisz biztonságra van szükséged neked és a pici babátoknak is.

Csak ennyi. 😊

Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! 😊😊😊

2017. ápr. 22. 18:00
 13/18 A kérdező kommentje:
A nap első pozitiv gondolata... :)
2017. ápr. 22. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Örülök Ágnyeszka, hogy úgy érzed, rajtad kívül itt senki sem trollkodik és csak te vagy itt komoly tanácsadó. Én is halál komolyan gondoltam a kommentem, no mindegy.

Miért ne gondolhatta volna azt a haver, hogy jobb lenne a lányt nem hazugságban hagyni?! Nem muszáj feltétlenül önös érdek mögé.

De ha a kérdező meg akar nyugodni és Ágnyeszka is, akkor Kérdező, faggasd már ki a havert, hogy mi érdeke származik ebből.

Mindenesetre nem változtat a helyzeten hogy MEGCSALTAK!

2017. ápr. 22. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Én biztos nem tudnám nagy nyugalomban és idilli-szirupos boldogságban várni a gyermekemet attól a férfitől, akinél felmerül akár a legkisebb gyanú is, hogy félrekefélt.

De nem vagyunk persze egyformák.;)

2017. ápr. 22. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyunk egyformák, ez biztos.

Van aki megérdemli a jót, van aki nem...

2017. ápr. 22. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Reginleiff! Hogy mered nagy betükkel írni, h MEGCSALTAK!!! ?

Hülye... ott voltál, van bizonyítékod?!

Ja, nincs, csak kiabálsz?

Azt lehet, de minek?

😊

Majdbszólj, ha lesz mire alapoznod indulatod, addig meg hallgass.

2017. ápr. 22. 19:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Leírásod szerint a párod a gyerekek anyja, már többször megcsalt téged más nőkkel. Mi értelme ráerőszakolnod magadat, fogadd el, hogy leszbikus, lépj tovább és találj egy hetero csajt, persze ha te férfi vagy és nem egy leszbikus csaj :)
2017. ápr. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!