Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki hazudik?
Először is ez hosszú lesz,de h megertsetek,muszáj elmagyaraznom...
Tehat a helyzet a következő:
Együtt erunk a párommal mar 5 eve,van egy 3 eves fiunk es a 2. is uton van.
(Nem terveztuk de nem okoz gondot,mindketten dolgozunk)
Van egy kozos ismerosunk (ffi) akivel beszelgettem a kapcsolatunkrol es kiderult par apro de annal inkább idegesítő dolog a paromrol (pl. az igazi eletkorat 3 ev utan tudtam meg-idosebb,mint ahogy mondta...). Volt egy komoly info Is,missing a párom a kapcsoltunk elején megcsalt-azzal a nővel,akinek babyszitterkent dolgoztam,ottlakassal ugy 2 evig. Páromnak problemai voltak igy megbeszeltuk h ő aludhat a nappaliban. Ez igy is volt egy par hónapig. En a 2 gyerekkel aludtam egy szobaban amíg az anyjuk ejszakai muszakot vegzett (apolo). Ez az ismerosunk elmondta h egyszer amikor a nő hazajott (en a gyerekekkel voltam meg agyban), a párommal ugy dontottek h nekik szexelniuk 'kell'...
A norol tudom h barkivel lefekszik kb. 1000ft-ert de a paromat nem got ismerem,h vevo lenne ilyen olcso nocskekre,plusz ahogy nekem mondta,neki az a no olyan,mintha egy ffi barátja lenne (a viselkedese nem eppen a legnoiesebb altalaban) tehat esélytelen h hozzanyuljon.
Na most,mivel ez a baratunk ugy néz ki tobbet tud a paromrol,mint en,amiket elmondott igaznak minosultek de ezt a szep kerdest parom es a no is tagadjak a mai napig.
Elgondolkodtam h ha a párom meg is csalt,miért mondta volna el a baratunknak es o miért mondta volna el nekem,amikor o is családos ember,semmi ertelme nem lenne szamara,ha az en kapcsolatomat tonkretenne...
Nem tudom ertheto-e, a kérdésem tehat az,h meg is kinek higyjek? Mivel a párom hazudott nekem tobbszor is,ezért sztem termeszetes h gyanakszom.
Trollok kerlek kimeljetek...
Ne is stresszeljétek! 😊
A leggyönyörűbb dolog vár rátok, egy 2. kis ember születése!
Azt nézd, milyen veled a párod. Mennyire segít, szeret. Az álmok a félelmeinket vetítik ki... Szereted Őt, a párodat, testedben egy másik kis lélek lakozik, persze, h félsz, féltek...
A jelent nézd, benneteket. A szerelmetek, aminek második kis gyümölcse nem sokára megszületik. 😊
Gyönyörű dolgok történnek most veletek!
Ne félj!
Az álmok tudatalatti üzenetek, a félelmeid felerősödtek, hisz biztonságra van szükséged neked és a pici babátoknak is.
Csak ennyi. 😊
Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! 😊😊😊
Örülök Ágnyeszka, hogy úgy érzed, rajtad kívül itt senki sem trollkodik és csak te vagy itt komoly tanácsadó. Én is halál komolyan gondoltam a kommentem, no mindegy.
Miért ne gondolhatta volna azt a haver, hogy jobb lenne a lányt nem hazugságban hagyni?! Nem muszáj feltétlenül önös érdek mögé.
De ha a kérdező meg akar nyugodni és Ágnyeszka is, akkor Kérdező, faggasd már ki a havert, hogy mi érdeke származik ebből.
Mindenesetre nem változtat a helyzeten hogy MEGCSALTAK!
Én biztos nem tudnám nagy nyugalomban és idilli-szirupos boldogságban várni a gyermekemet attól a férfitől, akinél felmerül akár a legkisebb gyanú is, hogy félrekefélt.
De nem vagyunk persze egyformák.;)
Nem vagyunk egyformák, ez biztos.
Van aki megérdemli a jót, van aki nem...
Reginleiff! Hogy mered nagy betükkel írni, h MEGCSALTAK!!! ?
Hülye... ott voltál, van bizonyítékod?!
Ja, nincs, csak kiabálsz?
Azt lehet, de minek?
😊
Majdbszólj, ha lesz mire alapoznod indulatod, addig meg hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!