Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyit hazudik?
Sziasztok! A párommal több mint 3 éve együtt vagyunk. Mindennél jobban szeretem és igazából tudom hogy ő is engem. Viszont sajnos pár hónapja óriási hazugságok derültek ki. Ez teljesen kikészít mivel én mindíg őszinte vagyok hozza. Semmit nem tesz azért hogy jóvá tegye, még mindíg én kūzdök a kapcsolatunkért. Nem tudom hogy mit csináljak.. félek hogy még mindíg hazudozik. Nem bízom benne. Kérlek segítsetek.
19/L
Pontosan miben hazudott? Nem mindegy a hazugság fajsúlya.
Ha úgy érzed, ő nem partnered a sérelmek helyrehozásában, akkor nincs értelme folytatnod, a bizalmad már megsérült.
Azt gondolom, hogy ez nem egy méltó kapcsolat és hazugságra nem lehet normális párkapcsolatot építeni.
Fiatal vagy még ahhoz, hogy egy ilyenben benneragadj, nem?
A hazugságon túl számomra az is rémisztő lenne, hogy kísérletet sem tesz arra, hogy változzon- ergo pontosan tudja, hogy te kaparsz utána, neki marha kényelmes, hogy bármit megtehet veled.
Tedd fel magadnak a kérdést: így szeretéd leélni az életed?
Vagy annyira értéktelen, hogy ezt bártan meg lehet veled csinálni vagy jogod van egy őszinte parterhez?
Nekem ez nem férne bele, de te döntesz, te választasz... csak akkor ne ess kétségbe, ha majd a későbbiekben is ezt csinálja, de te már nem leszel ennyire fiatal és mobilis pl. kisgyerekkel stb.
Alapvető emberi gondok: ittasan vezet, nem vállalja a tetteit, ezt megmásítja előtted.
Pedig pont feléd kellene a legőszintébben feltárulnia.
Amint írtad hogy többször már kísérletet tettél ennek tisztázására, akkor nem marad más, mint lezárás és új barát felé nézni.
Dobd ki még ma!
Hazug emberrel soha, soha ne kezdj, mert belehúz magával, aztán ha nagy szarba kerül, te is mész vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!