Anya ma egész nap azt hangoztatta hogy mennyire beteg (ezért nem csinált semmit) később pedig azt mondta elmegy bevásárolni hogy legalabb ennyit segitsen. Errefel kesőbb látjuk hogy egy kocsmába ül a nem mondom milyen barátnőjével. Miert hazudik?
Nem ivott alkoholt,autóval ment.
Az zavar hogy itthon minden munkát ránk hagyott,folyton panaszkodott hogy milyen beteg,errefel látjuk hogy semmi baja..
Szóval bevásárolni elmehet betegen, de egy teát/kávét vagy üdítőt meginni a barátnőjével már nem?
Szerintem a saját idődet oszd be, ne az anyádét. Lehetőleg úgy, hogy beleférjen a házimunka is, amiben alapból illik részt venni.
Ezek komcsi nők hozzászólások.:)
mindig anyuka SZENT és gyerek gonosz :)
én totál megértem, rohadt pocsékul vagyok, kiütött valami lázas mocsadék, három nap láz, fejfájás, most nátha.
Az életem adnám egy pálinkáért, de nincs itthon. LEhet, hogy ő is ezért ment a kocsmába.
Ismerős a helyzet. Az én anyukám se nagyon takarít, a konyhát akkor rakja rendbe, ha már egy vajas kenyeret nem tudsz megkenni annyi hely nincs a sok mosatlantól. Tehát ha hazajövök (koliból) mindig kezdhetem azzal, hogy mosogatás rendrakás portörlés. 4-ig dolgozik irodai munkát. Azt mondja elfárad és csak a tv előtt van kedve ülni. Apa délutánig úton van onnantól meg estig fel se jön az irodájából, mégis mindig ő mos fel.
Vannak ilyen emberek, nem nagyon tudsz mit kezdeni velük. Próbálj meg ebben nem rá hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!