Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fáj hogy a párom ennyit...

Fáj hogy a párom ennyit hazudik! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom rõgeszmès hazudozó, és csodálkozik hogy nem teljesen bízok benne! Râadásul még lekezelően beszél velem! Sokat vagyunk együtt, de más előtt ma is kedves volt mikor elment a barâtnőm utána úgy beszělt mint egy ronggyal! Ha jön ne szóljak inkább hozzá hogy érte meg hogy megbántott? 20l 25f egyébként 1 hónapja kérte meg a kezem!
2012. júl. 31. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Te élsz vele.

Miért?

2012. júl. 31. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Sok nő panaszkodik, hogy úgy bánnak vele, mint egy ronggyal, és alárendeltnek tekintik őket.

MERT HAGYJÁK CSESSZÉTEK MEG.

Én is nő vagyok, de nevetséges, hogy mennyire nincsenek elvárásaitok egy férfivel szemben..aztán persze sírtok:"D

2012. júl. 31. 21:07
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
2. válaszolónál a pont.
2012. júl. 31. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

pont azt akartam írni amit a 2.

ezért bánnak így férfiak a nőkkel ahogy csak akarnak.

2012. júl. 31. 21:10
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem tetszik, akkor minek vagy vele, ha meg tetszik, akkor minek panaszkodsz???

Ha ezt akarod életed végéig, akkor menj hozzá, ha nem, akkor hagyd ott.

2012. júl. 31. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Velem is eljátszották egyszer ezt. Megbízhatatlan, hazug, aljas volt. Másfél évig voltunk együtt, fél évig volt ilyen. Aztán nem tudom mi történt, de eldöntöttem, hogy velem ezt nem fogja csinálni, a következő alkalommal kirakom. Kb 3 óra múlva szakítottam vele.

Ne hagyd, hogy átgázoljon rajtad. Velem is azért csinálta meg, mert hagytam. Ha tudnád, hogy utána mennyire megváltozott. De KÉSŐN!

Hagyd ott, majd rájön, hogy mit veszített!

2012. júl. 31. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

1. hazudozik

2. úgy beszél veled, mint egy ronggyal

3. Te ezt élvezed, mert minden normális ember már rég otthagyta volna...

4. Még hozzá is akarsz menni, hogy egy életen át szivasson?

2012. júl. 31. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

A 2. válaszoló leírta a lényeget.

Nyilván jönni fog majd a nyifi-nyafi, hogy de te szereted, és vannak olyan pillanatok, mikor a tenyerén hordoz... hát ha ezek a pillanatok elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy vele maradj, akkor tényleg ne panaszkodj.

Milyen válaszokra vártál? Őszintén?

Nem is tudom, hogy ez részedről butaság vagy csak nincs önbecsülésed. Talán a kettő keveréke. Nők százai esnek bele abba a hibába, hogy heti 6szor telesírják a párnájukat a "párjuk" miatt, aki egy aljas féreg, de ez a tény nem mentesíti ezeket a nőket az alól, hogy ők meg mindezt hagyják.

Ha hozzámész, akkor aztán eheted, amit főztél - ugyanis ezt nem kenheted csak a pasidra. Csak azt bántják így, aki hagyja. Lényegében remek csapatmunka. Te vagy a lábtörlő, ő meg a kutyasz.ros bakancs.

2012. júl. 31. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Mit csinálj? Hagyd ott.
2012. júl. 31. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

[link]

Az ok amiért egy ember (akár nő akár férfi) hagyja hogy bármit megtegyenek vele. Én ezzel már pszichológushoz mennék.

2012. júl. 31. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!