Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől betegeskedik ennyit?

Mitől betegeskedik ennyit?

Figyelt kérdés

Ez az első hosszabb kapcsolatom, eddig csak 1-2 hónaposak voltak, így nincs mivel összehasonlítani a mostanit. Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalataitokra. Mert nekem lassan az idegeimre megy a párom. 1 éve élek vele, azóta ez a helyzet, és nem tudom mit kezdjek vele. Csak magamból tudok kiindulni, ami azt jelenti, hogy 2 éve új háziorvosom van, de azt sem tudom hogy néz ki, mert azóta nem voltam orvosnál.

A helyzet az, hogy minden szabadnapján van valami baja. Hasmenés, megfázás, felfázás, huzat, vagy fáj a dereka, fáj a lába. Szóval én vagyok az ápolónője. És nem tudom mit csináljak vele?

A múlt hónap pl. így nézett ki: 2,3,4,5 munka utána 6,7,8 hasmenése volt. 9 munka, de akkor már tüsszögött utána 10-től 17-ig megfázással otthon volt. 18,19,20,21 munka utána egy nap volt, amikor semmi baja sem volt. 23,24,25,26 megint munka, 27 óta megint itthon van lázas, tüsszög, köhög. És ez mint a vetésforgó minden hónapban így van. Én csinálok valamit rosszul? Vagy ennyire gyenge az immunrendszere? 36/F

2012. máj. 3. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Vagy nem akarsz szexelni, háztartásban segíteni.

Add elő te is egyszer, mikor szabadnapos. Kérj tőle levest vagy vmit.

Lehet még hipohonder (nem tudom pontosan hogyan írják).

Esetleg nem hazudik, tényleg beteg: küldesd el telljes kivizsgálásra!

2012. máj. 3. 11:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hipochonder, mert látom, hogy köhög, tüsszög, lázat is úgy mérek, hogy ott vagyok mellette, szóval nem tud vele átverni.
2012. máj. 3. 11:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát az tuti, hogy ez nem normális dolog, és megértem, hogy felőröl. :s Sajnos vannak olyan emberek (és általában nők...), akik állandóan betegek (vagy legalábbis ezt mondják, de annyira bebeszélik maguknak, hogy produkálják a tüneteket is).

Az egyik kolléganőm is ilyen, nincs olyan nap, hogy ne haldoklana itt az irodában végig, ne adná elő, mennyire szenved...

Ugyanakkor ez pszichés alapon is lehet sajnos. Nincs valami gondja?

Én nem tudom, ezt meddig bírnám a helyedben, az az igazság... :(

26/L

2012. máj. 3. 11:18
 4/14 A kérdező kommentje:
36/F a párom ő a beteges nem én. Amúgy én 28/N vagyok.
2012. máj. 3. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Kisérd el egy teljes kivizsgálásra
2012. máj. 3. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek az az alapja,hogy törődésre vágyik.
2012. máj. 3. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Ja, értem. :) Nos, általában akkor is a nők szoktak ilyet csinálni, ezt fenntartom, de ezek szerint a konkrét helyzetben pont fordítva van. :) (Miért ne lehetne?)

A többi, amit írtam, így is megáll... :s

2012. máj. 3. 11:25
 8/14 A kérdező kommentje:

Igazad van, tényleg a nők szoktak inkább ilyenek lenni. Csak én pont nem az a típus vagyok, és hát nekem nagyon furcsa, hogy valaki ennyire beteges legyen.

Én utoljára 3 éve voltam orvosnál, jogosítvány hosszabbítás miatt.

2012. máj. 3. 11:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Vagy nem akar dolgozni, vagy valami súlyos lelki baja van,ami betegíti a testét is...
2012. máj. 3. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja igen a harmadik variáció, hogy tényleg beteg....
2012. máj. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!