Mitől betegeskedik ennyit?
Ez az első hosszabb kapcsolatom, eddig csak 1-2 hónaposak voltak, így nincs mivel összehasonlítani a mostanit. Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalataitokra. Mert nekem lassan az idegeimre megy a párom. 1 éve élek vele, azóta ez a helyzet, és nem tudom mit kezdjek vele. Csak magamból tudok kiindulni, ami azt jelenti, hogy 2 éve új háziorvosom van, de azt sem tudom hogy néz ki, mert azóta nem voltam orvosnál.
A helyzet az, hogy minden szabadnapján van valami baja. Hasmenés, megfázás, felfázás, huzat, vagy fáj a dereka, fáj a lába. Szóval én vagyok az ápolónője. És nem tudom mit csináljak vele?
A múlt hónap pl. így nézett ki: 2,3,4,5 munka utána 6,7,8 hasmenése volt. 9 munka, de akkor már tüsszögött utána 10-től 17-ig megfázással otthon volt. 18,19,20,21 munka utána egy nap volt, amikor semmi baja sem volt. 23,24,25,26 megint munka, 27 óta megint itthon van lázas, tüsszög, köhög. És ez mint a vetésforgó minden hónapban így van. Én csinálok valamit rosszul? Vagy ennyire gyenge az immunrendszere? 36/F
Az én barátom is ilyen. Cigizik a szobában, én meg nem bírom a füstöt, de télen ha 2 percre(!) nyitom ki az ablakot, már másnap tüdőgyulladása van kb...
Akárhányszor ott vagyok, másnapra már fáj a feje, torka köhög, tüsszög, és nem eljátssza, tényleg beteg.
Nem bírom megérteni én sem.
Szerintem ez totál pszichés. Meg kellene tudni, mi nem tetszik neki. Elsőre biztos az lesz a válasz, hogy nem tudja, mi a baja. Akkor viszont elcipeled kivizsgálásra, A-Z-ig mindent, még pszichiáterhez is.
Ha játssza a beteget, meg fogja unni az állandó orvoshoz járkálást, ha viszont egy kicsit is élvezi... akkor azt gondolom, nagyon sok törődést igényel és azért csinálja ezt, tehát pszichés eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!