Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meneküljek a kapcsolatunkból?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meneküljek a kapcsolatunkból? Így megkönnyebbülnék? De annyira szeretem. Megőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eszméletlenül, már-már betegesen féltékeny vagyok a barátomra.

Olyan szinten vagyok, hogy már nem is tudom eldönteni, hogy van-e rá okom, vagy nincsen…

Barátom váltig állítja hogy nincsen, de én nemtudok bízni benne. Pedig szerintem erről nem Ő tehet, hanem én.

Volt már ebből balhénk, és mondta hogy próbáljak meg hinni neki, különben így nem megy a dolog, és kihátrál, menekülni fog, mert folyton gyanúsítom és veszekszem vele.

De nem bírok leállni, annyira szerelmes vagyok, és olyan nagyon bele vagyok esve, hogy legszívesebben elzárnám másoktól… Tudom beteg vagyok!

Nagyon szenvedek ettől… És valahogy kikéne hátrálnom a kapcsolatunkból. Belehalnék a fájdalomba, tudom jól, mert őrülten szerelmes vagyok, és most is sírok… de nemtudom mit tegyek, úgyérzem levesztettem Őt… és mennem kell.

Amikor mondja hogy szeret, meg hiányzom neki, megkérdőjelezem, nem hiszem el neki.

De nem akarom kimondani, hogy legyen vége, mert titokban arra vágyom hogy Ő is féltékeny legyen rám, és harcoljon értem.

Össze vagyok zavarodva, annyira fáj.

Kérlek ne nevessetek ki….csak segítsetek ha tudtok:(

2010. máj. 16. 21:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%
Rendben. A kérdésre a válasz: igen, hagyd ott. A srác érdekében. Legyen esélye a fiúnak egy NORMÁLIS lánnyal egy NORMÁLIS kapcsolatra.
2010. máj. 16. 21:38
 22/32 anonim ***** válasza:
82%
teljesen egyetertek az utolso valasziroval hagyd el hogy legyen egy normalis kapcsolatta egy normalis lannyal
2010. máj. 16. 21:40
 23/32 anonim ***** válasza:
HÁNYSZOR fogsz még ide írni? Jobb választ úgy sem kapsz! Hagyd ott a srácot mert tönkreteszed neked pedig a diliházban a helyed, mert nem igaz hogy amit csinálsz az normális! Normális ember képes magát irányítani és hallgat saját józan eszére!
2010. máj. 16. 21:52
 24/32 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd ott. Hiszen szereted!

Csak próbálj meg bízni benne!

2010. máj. 16. 22:49
 25/32 anonim ***** válasza:

Keress fel egy pszichológust. De komolyan. Az első válaszoló jól írta: ez nem vicces. De nagyon csúnyán írt. Azért, mert valakinek problémája van, még nem kell neki bunkó stílusban válaszolni, és nem kell lenézni.

Segítséget kértél, mi meg próbálunk segíteni.

Amit csinálsz, az tényleg beteges. Én örülnék, ha az én párom csak fele ennyire megerőltetné magát. És mégsem vagyok féltékeny, vagyis ha az is vagyok, sosem mutatom ki. Mert nem akarom szegényt ezzel idegesíteni. Mert én meg pont attól félek, hogy ha féltékeny lennék, azzal üldözném el magam mellől őt.

De örülnék, ha néha meglepne egy-egy smssel, ha néha felhívna, csak úgy, mondandó nélkül... Ha egy kicsit más lenne, mint amilyen.

Szóval szerintem becsüld meg a barátodat, hogy ilyen, légy érte nagyon nagyon hálás, és próbálj meg változni. Nem ígérgetéssel, hanem segítség igénybevételével. Keress fel egy szakembert, akivel ezt meg tudod beszélni. A párodtól pedig kérj türelmet.

Ez a legjobb és a legtöbb, amit tehetsz.

Nem tudom, miért akarsz kiszeretni belőle, miért akarsz szakítani, ha egyszer szereted, és ő is szeret. Sok lány boldog lenne, ha találna ilyen srácot, mint a te párod. És akkor te csak úgy eldobnád magadtól?

Nem akarsz te nélküle élni, te magad is mondod, kissé drasztikusan bár, h belehalnál, ha elveszítenéd. Akkor tegyél ellene!

Keress pszichológust, és beszélgess vele erről!

Sok sikert!

(24L)

2010. máj. 17. 10:50
 26/32 A kérdező kommentje:

tegnap belázasodott, irt is sms-t ezér tnem találkoztunk, leírta hogy furdalja a lelkiismeret, mert szivesen jött volna... de felhívtam d.u. nagyon örült neki, hallottam a hangján, aztán kérdezte hogy lenne-e kedvem ma találkozni, mondom persze.

Meg még beszéltünk este skypeon 3órát, és mondta hogy annyira rossz neki, hogy alig tudott rólam valami egész nap, meg pihent mert visszalázasodott stb. Este megint picit összekapva váltunk el, azóta nem keresett, én meg már csak azért sem írok neki sms-t sem...

De vajon miért nem keres? Mérges rám? Nem szeret? És milesz igy a talival?:(

2010. máj. 17. 13:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Te nagyon durván beteg vagy! Menj orvoshoz, és tényleg melózz azon hogy otthagyd ezt a srácot mert nem érdemled meg hogy egy ilyen normális pasit tegyél tönkre az agybetegségeddel. És ne merd azt válaszolni hogy normális választ kérsz, mert ez az. Max a te beteg agyadba nem fér ez bele.
2010. máj. 17. 13:20
 28/32 A kérdező kommentje:
És az utolsó válasz hogyan jön a kérdésemhez, amit utoljára irtam ki? Sehogy... lecseszhetsz, ha a kérdésre válaszolsz.
2010. máj. 17. 13:30
 29/32 A kérdező kommentje:
Én aztán nem futok utána lány létemre... nemérdekel
2010. máj. 17. 13:39
 30/32 anonim ***** válasza:
Még neked áll feljebb.... Neked tudathasadásod van vagy nem tudom! Egyszer elmondod milyen rossz vagy és hibás, aztán meg dacoskodsz hogy ő a rossz?? Te őrült vagy... :S Szegény srác már beteg sem lehet, még a halálos ágyán is azért lennél mérges mert valamit nem úgy csinál ahogy neked jó... Előbb utóbb meg fogsz őrülni teljesen.
2010. máj. 17. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!