Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek a kapcsolatunkból? Így megkönnyebbülnék? De annyira szeretem. Megőrülök. Mit tegyek?
Eszméletlenül, már-már betegesen féltékeny vagyok a barátomra.
Olyan szinten vagyok, hogy már nem is tudom eldönteni, hogy van-e rá okom, vagy nincsen…
Barátom váltig állítja hogy nincsen, de én nemtudok bízni benne. Pedig szerintem erről nem Ő tehet, hanem én.
Volt már ebből balhénk, és mondta hogy próbáljak meg hinni neki, különben így nem megy a dolog, és kihátrál, menekülni fog, mert folyton gyanúsítom és veszekszem vele.
De nem bírok leállni, annyira szerelmes vagyok, és olyan nagyon bele vagyok esve, hogy legszívesebben elzárnám másoktól… Tudom beteg vagyok!
Nagyon szenvedek ettől… És valahogy kikéne hátrálnom a kapcsolatunkból. Belehalnék a fájdalomba, tudom jól, mert őrülten szerelmes vagyok, és most is sírok… de nemtudom mit tegyek, úgyérzem levesztettem Őt… és mennem kell.
Amikor mondja hogy szeret, meg hiányzom neki, megkérdőjelezem, nem hiszem el neki.
De nem akarom kimondani, hogy legyen vége, mert titokban arra vágyom hogy Ő is féltékeny legyen rám, és harcoljon értem.
Össze vagyok zavarodva, annyira fáj.
Kérlek ne nevessetek ki….csak segítsetek ha tudtok:(
De miért nem tudnám megtenni, hogy elhagyom:(?
Megőrülök, én nem élném túl, ha megcsalna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!