Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meneküljek a kapcsolatunkból?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meneküljek a kapcsolatunkból? Így megkönnyebbülnék? De annyira szeretem. Megőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eszméletlenül, már-már betegesen féltékeny vagyok a barátomra.

Olyan szinten vagyok, hogy már nem is tudom eldönteni, hogy van-e rá okom, vagy nincsen…

Barátom váltig állítja hogy nincsen, de én nemtudok bízni benne. Pedig szerintem erről nem Ő tehet, hanem én.

Volt már ebből balhénk, és mondta hogy próbáljak meg hinni neki, különben így nem megy a dolog, és kihátrál, menekülni fog, mert folyton gyanúsítom és veszekszem vele.

De nem bírok leállni, annyira szerelmes vagyok, és olyan nagyon bele vagyok esve, hogy legszívesebben elzárnám másoktól… Tudom beteg vagyok!

Nagyon szenvedek ettől… És valahogy kikéne hátrálnom a kapcsolatunkból. Belehalnék a fájdalomba, tudom jól, mert őrülten szerelmes vagyok, és most is sírok… de nemtudom mit tegyek, úgyérzem levesztettem Őt… és mennem kell.

Amikor mondja hogy szeret, meg hiányzom neki, megkérdőjelezem, nem hiszem el neki.

De nem akarom kimondani, hogy legyen vége, mert titokban arra vágyom hogy Ő is féltékeny legyen rám, és harcoljon értem.

Össze vagyok zavarodva, annyira fáj.

Kérlek ne nevessetek ki….csak segítsetek ha tudtok:(

2010. máj. 16. 21:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
31%
Hát kinevetni senki nem fog, mert ez nem vicces. Magadnak csinálod a bajt most mégis mit vársz mit mondjunk itt? Elvárod, hogy féltékeny legyen a barátod meg harcoljon érted, holott magadon kellene látnod, hogy milyen következményei vannak a féltékenykedésnek. Nemhogy inkább elgondolkoznál magadon, bocsánatot kérnél a barátodtól és befejeznéd a hisztit és akkor lenne egy normális kapcsolatotok.
2010. máj. 16. 21:05
 2/32 anonim ***** válasza:
74%

Az én barátom detto ugyanez volt mint te! Pontosan ugyanez....! Én 8 hó után kiléptem a kapcsolatunkból, nem bírtam tovább...

Ha nem akarod elveszíteni, ne folytasd!! Ezzel üldözöd el magad mellől!

2010. máj. 16. 21:06
 3/32 A kérdező kommentje:

De nemtudok leállni, nem teszem szóvá neki már 2 napja... mert azt mondtam neki, hogy "Nyugi Életem, változom, hidd el...tudok viselkedni" de így meg engem emészt fel:(

ezért kérdezem, hogy inkább lépjek ki ebből? És hagyjam Őt, még ha szeretem is?:'(

2010. máj. 16. 21:08
 4/32 anonim ***** válasza:

szia!

Eddigi kapcsolataidban nem volál ilyen? csak ebben? El kellene gondolkodnod azon, hogy valóban van-e okod féltékenynek lenni, tudom nehéz, de egy kicsit talán egyedül kéne lenned, mondjuk pár napig ne találkozzatok. Tudod, nem akarlak megijeszteni....de létezik egy olyan, hogy "női megérzés". Gondolkozz el rajta, hogy nem lehet-e, hogy tudat alatt érzed, hogy nem kellene megbízni ebben a srácban. Úgy gondolom sok esetben jobban kellen figyelnünk a megérzéseinkre.

Remélem nincs igazam, és nálatok minden rendben....csak gondolkozz el ezen.

22/L

2010. máj. 16. 21:08
 5/32 A kérdező kommentje:

hát figyelj... már mindent átkutattam amit csak lehetett. Megnéztem a telefonját... csak az én sms-eim vannak benne, csak nekem küld meg max az anyjának. A híváslistájában is csak én vagyok benne, max az apja meg a húga.

Odaadja a telefonját a kezembe, akár mindkettőt. Közösségi oldalakon nem vagyunk fent, a félreértés elkerülés miatt törültük magunkat.

A közös képünk a háttere a telóján... bármikor hívhatom felveszi, az smseimre is max 20perc alatt válaszol. Elszámol az idejével... stb.

És mindennap együtt vagyunk délután.

2010. máj. 16. 21:12
 6/32 A kérdező kommentje:

Tudnak rólam otthon a szülei...

Volt már olyan, hogy nem is tudott róla, hogy elmegyek a sulija elé és megleptem... és egyedül jött ki, nem volt vele csaj, és tökre örült nekem... Minden reggel sms-t ir, napközben is szokott. este is beszélünk

2010. máj. 16. 21:13
 7/32 anonim válasza:
100%

akkor meg nincs okod féltékenynek lenni. :)

jó minden nő féltékeny valamennyire,én is ilyen voltam.

de rájöttem,hogy senkinek sem lesz jobb azzal ha féltékenykedek-vagy a másikat kergetem az őrületbe vagy magamat.

próbálj meg bízni benne,ha igazán szeret akkor nem fog félrelépni ha mégis megteszi akkor elkönyvelheted magadnak,hogy milyen b*nkó stb...

de remélem,hogy megoldódnak a problémáid. :)

2010. máj. 16. 21:15
 8/32 A kérdező kommentje:

1,5 hónapig balhéztam vele, és nem hagyott ott!!! Szerintem ha lenne valakije, akkor már bőven otthagyott volna...

Felhozódott a szakítás de 2napnál tovább nem bírta nélkülem. És azt mondta hogyha szakítanánk végleg akkor pár hét után úgy is összejönnénk újra, mert szeret. És mondta hogy részegre inná magát fájdalmában addig.

2010. máj. 16. 21:16
 9/32 anonim ***** válasza:
74%
Akkor áruld már el, miért jó neked tönkretenned ezt a kapcsolatot, ha minden jól működik? Az én páromnak voltak lány barátai is, nekem is voltak fiú barátaim, sőt laktam is fiúkkal. Egy percig nem érdekelte egyikünket sem. Most mégis mire jó ez az alaptalan cirkusz?
2010. máj. 16. 21:16
 10/32 A kérdező kommentje:

Semmire.:(

De hogyan szeressek ki belőle??? Vagy hogyan kezdjem el felejteni????? MERT EZT AKAROM. NEM AKAROK VELE LENNI, NEM MEGY.

2010. máj. 16. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!