Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meghülyültem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meghülyültem, mit csináljak? Van egy értelmes pasim, ő egy évvel idősebb nálam, szeret, nem hiányzik semmi a kapcsolatunkból.

Figyelt kérdés
A problémám a következő:egy faluban lakom,21éves csajszi vagyok, de van barátom, elég régóta (több éve). Kb.17lehetettem, amikor tetszett (és szerintem én is neki) egy falubeli srác, ő 6 évvel idősebb nálam, de nem lett semmi az egészből, mert ő nem járt buliba, se olyan helyre, ahol vmi kialakulhatott volna köztünk. A napokban újra taliztunk, s feltört belőlem ugyanaz az az érzés, s úgy érzem, hogy szeretnék vele kialakitani kapcsolatot, éjszakánként elég sokszor vele álmodom.
2010. ápr. 23. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem várj még egy kicsit, lehet, hogy csak egy rövid fellángolás.

Igazából magadban kell eldöntened, hogy kit SZERETSZ, és kit KEDVELSZ!

2010. ápr. 23. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez csak egy sima fellángolás. Mindenkivel megtörténik egy párszor biztosan. Szerintem ne csinálj semmi butaságot. Hamarosan el fogod felejteni ezt a gyereket, és rájössz, milyen jól tetted, hogy egy rövid érzelemhullám miatt nem hagytad ott a barátodat, hogy utána két szék közé essél, amikor a hat évvel idősebb srác iránt elmúltak az érzéseid, a barátoddal pedig szakítottál.

Tehát maradj a mostanid mellett, hamarosan elmúlik majd, amit most érzel.

2010. ápr. 23. 20:39
 3/3 anonim válasza:

A biztosat a bizonytalanért,NE ADD FEL!

Majd el múlik a dolog,csak izgatja a fantáziád,hogy mi lehetne ha,de ne tedd,mert szerintem is felesleges és csak fellángolás az egész.

Ami eddig működött és dolgoztatok rajta azt ne rontsd el,mert ki tudja nálla meddig tartana,nah meg persze nállad!?

2010. ápr. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!