Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hajt a vadászösztön?
Én is vágyom néha más pasival a szexre, pedig szeretem a férjem, gyerekünk is van, jó a szexuális életünk. Mégis...pedig én nő vagyok. Ez szerintem valahol normális érzés főleg ha régóta együtt vagyunk már. Ami nem mindegy h mit kezdesz ezzel az érzéssel, én nem agyalok ezen túl sokáig, nem dédelgetem magamba a dolgot, néha eszembe jut, eljátszom a gondolattal de ennyi. Sokat nem szabad időzni a témán, mert minél többet gondolsz rá annál nagyobb a valószínűsége h baj lesz. Nekem 1x majdnem baj lett, még jó h idejében észbe kaptam. Próbáld meg kontrollálni magad, gondolj sokat a párod jó tulajdonságaira, miben jobb mint más nők, kicsit a szexben is újíthattok. Sok sikert hozzá!
29 / N
Mi lenne olyan jó abban, hogy idegen csajokba dugdosod a nemi szerved? A szexnek az a legkisebb része.. Nem fogja tudni, hogy mi jön be neked, vagy egyenesen ellentétes az ízlésetek. Miért érné meg? :D
Amúgy miért ne lehetne kapcsolatban bulizgatni meg szabadnak lenni? Mióta van kapcsolatom, ezerszer jobban kiélem magam.
De lehet csak én vagyok rosszul bekötve.
Az én exem is így volt vele, hogy irigyelte tőlem, hogy EGY emberrel már voltam előtte... egy darabig fel se ütötte a fejét a probléma, úgy egy év után jött elő, és később, az idő múlásával egyre rosszabb lett. Mi valamivel több, mint 2 évig húztuk, mindenesetre sikeresen megutáltatta magát velem örökre. Új párom van, nem vagyok az a fajta, aki tartja a kapcsolatot az exeivel, de azért köszönnék nekik az utcán, de neki soha nem fogok. Tulajdonképpen én voltam a szardarab, amiért nekem volt valakim előtte.
Mindenesetre talán most nem akarod megcsalni, de ha már alig két év után ez megy, nem tudom, mit akarnál egy 20-30 éves házasságban pl.
A vadászösztön pedig leáll, hogyha olyan nővel vagy együtt, aki tényleg álmaid nője és aki érdekel annyira, hogy észre se veszel mást mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!