Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha hajt a vadászösz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha hajt a vadászösztön?

Figyelt kérdés
Lassan 2éve vagyok együtt párommal nagyon szeretjük egymást,jól megvagyunk ,gyakorlatilag össze is költöztünk a szex is jó,el tudnám képzelni vele az életem de mégis más lányokkal is vágyom a szexre.Kimaradt az életemből a sok egyéjszakás kaland vagyis egy ilyen időszak ami a páromnak megvolt.Csináltam azt hogy feltettem magam tinderre és lebeszéltem szexeket lányokkal csak azért mert jól esett az az érzés,hogy ez is összejönne.Megcsalni nem akarom.Gondolkoztam már rajta,hogy hármasban kipróbálni(2L+1f) amit eredetileg ő vetett fel mert érdekelné csak aztán"biztos t lennék ha mást ..gsz" szóra elvetette az ötletet. Mit lehet tenni a vadászösztön leállítására? 24F

2017. máj. 18. 01:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Osztom 30-as véleményét. Végre valaki köntörfalazás nélkül leírta a lényeget.
2017. máj. 18. 09:22
 32/38 anonim ***** válasza:
a hűség (is) csak egy döntés.
2017. máj. 18. 09:22
 33/38 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkozz el a kapcsolatotokon, és hogy mitől lehet ez. Ezzel a válasszal népszerűtlen leszek :D, de ha 22 éves voltál, amikor összejöttetek, valószínűleg fiatalnak érzed magad egy komoly kapcsolathoz, és valamilyen módon lépni akarsz belőle, ha más nem, úgy, hogy csalsz, aztán ő majd kirak. Én 20 évesen jöttem össze a párommal, és sosem voltak ilyen igényeim (tudom, nő vagyok, de nincs különbség). Mások vagyunk, valószínűleg te még nem állsz készen a megállapodásra. Szerintem gondolkozz el nagyon ezen a helyzeten és mérlegelj. Ne legyél olyan szemét, hogy "elnyomod", aztán majd gyerekekkel meg lakáshitellel a nyakadon teszed ezt majd meg. Sajnálom a barátnőd, de ilyen helyzetben te vagy az első, így, ha úgy érzed, hogy még "élni" akarsz, szakíts, és hajtsd a csajokat. Ez a korrekt megoldás, és ezzel mutatod meg a barátnődnek, hogy tiszteled őt, mint embert, mert ez a szexrandi lebeszéléssel, meg később csalással csak tönkreteszed őt és elveszed a legszebb éveit.
2017. máj. 18. 09:38
 34/38 anonim ***** válasza:

Én is vágyom néha más pasival a szexre, pedig szeretem a férjem, gyerekünk is van, jó a szexuális életünk. Mégis...pedig én nő vagyok. Ez szerintem valahol normális érzés főleg ha régóta együtt vagyunk már. Ami nem mindegy h mit kezdesz ezzel az érzéssel, én nem agyalok ezen túl sokáig, nem dédelgetem magamba a dolgot, néha eszembe jut, eljátszom a gondolattal de ennyi. Sokat nem szabad időzni a témán, mert minél többet gondolsz rá annál nagyobb a valószínűsége h baj lesz. Nekem 1x majdnem baj lett, még jó h idejében észbe kaptam. Próbáld meg kontrollálni magad, gondolj sokat a párod jó tulajdonságaira, miben jobb mint más nők, kicsit a szexben is újíthattok. Sok sikert hozzá!

29 / N

2017. máj. 18. 11:10
 35/38 anonim ***** válasza:
A minőség fontosabb mint a mennyiség, ha erre rájönnél sok minden megváltozna a gondolkodásodban. A szex sok rétű, ha magas szinten akarod "művelni" az 1 partnerrel is kitesz egy életet. Tehát arra akarok utalni hogy mi lenne ha inkább a pároddal fejlődnétek a szexben együtt? Biztos vagyok benne hogy lenne még bőven mit felfedeznetek szexuális téren. Ezeket a minőségi tapasztalatokat pont hogy a pároddal tudod átélni és nem pedig egyéjszakás kalandokban. Csak egy egyszerű példával élve, ha egy ember egyetlen szakmára teszi fel az életét és minden csínját-bínját kitanulja, akkor igazi szakember válik belőle. Profi lesz azon a területen. Míg ha nem egyre koncentrál hanem elindul több szakma irányába csak felületesen fogja tudni megismerni és kitanulni őket. Lehet többet látott, többet kipróbált de profi szinten nem fogja tudni egyiket se. Nagyából talán megfelel ez a példa, jobb nem jutott eszembe, de talán érthető mire gondolok:)
2017. máj. 18. 11:32
 36/38 anonim ***** válasza:

Mi lenne olyan jó abban, hogy idegen csajokba dugdosod a nemi szerved? A szexnek az a legkisebb része.. Nem fogja tudni, hogy mi jön be neked, vagy egyenesen ellentétes az ízlésetek. Miért érné meg? :D

Amúgy miért ne lehetne kapcsolatban bulizgatni meg szabadnak lenni? Mióta van kapcsolatom, ezerszer jobban kiélem magam.

De lehet csak én vagyok rosszul bekötve.

2017. máj. 18. 17:14
 37/38 anonim ***** válasza:

Az én exem is így volt vele, hogy irigyelte tőlem, hogy EGY emberrel már voltam előtte... egy darabig fel se ütötte a fejét a probléma, úgy egy év után jött elő, és később, az idő múlásával egyre rosszabb lett. Mi valamivel több, mint 2 évig húztuk, mindenesetre sikeresen megutáltatta magát velem örökre. Új párom van, nem vagyok az a fajta, aki tartja a kapcsolatot az exeivel, de azért köszönnék nekik az utcán, de neki soha nem fogok. Tulajdonképpen én voltam a szardarab, amiért nekem volt valakim előtte.

Mindenesetre talán most nem akarod megcsalni, de ha már alig két év után ez megy, nem tudom, mit akarnál egy 20-30 éves házasságban pl.

A vadászösztön pedig leáll, hogyha olyan nővel vagy együtt, aki tényleg álmaid nője és aki érdekel annyira, hogy észre se veszel mást mellette.

2017. máj. 18. 17:18
 38/38 anonim ***** válasza:
Nagyon szépeket írnak itt neked:) Majd az igazinál nem vágyol ilyenre, meg majd harmincasan rá nem, stb. Lehet. Bár, az összes ismerős, munkatárs, még 50 felett is hajtja a nőket ezerrel, a párjuk mellett. Párjaikat nem ismerem, lehet azok meg a pasikat. Már abból kiindulva, hogy jó pár, párkapcsolatban lévő nő, határozottan céloz rá, benne lenne ilyenbe.
2017. máj. 19. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!