Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hajt a vadászösztön?
a megoldás az lenne, ha nem a farkaddal gondolkodnál.
ez tökre szánalmas!
hogy lehetsz ennyire szexcentrikus, ennyire ösztönvezérelt?
verd ki magadnak, vagy szoppd le magad, bakker, ha az én pasim lennél, úgy vágnálak ki, h. nyekkennél.
a farkaddal gondolkozol, a baszás a célod, minél nagyobb számban.
hogy még nem csaltad meg, annak szerintem nem a fene nagy hűséged az oka, hanem nem találtál még delikvenst hozzá.
az is megcsalásnak számít, ha ezen prögsz állandóan, lelki-érzelmi megcsalás, ami arról szól, h. a párod kevés neked.
nem tudom, miből gondolod, h. az a normális és szükségszerű, h. az ember minél több egyéjszakás kalandot begyűjtsön.
azért majd menj el a nagy baszások végeztével AIDS-szűrésre, jó?
Egy életre ne tervezz vele, sőt senki mással se.
Én is kivágnálak, ha már a kapcsolat elején ennyire szenvedsz más nők után. A szexrandi lebeszélése pedig 3 gyerek után is válóok a legtöbb nőnek. Pont lexarnám, hogy megfarkalni nem sikerült.
Csak azért nem csalod fűvel-fával, mert gyáva vagy. De amint kicsit erősebb a dugás utáni vágyad, mint a lebukás miatti félelem, már rohansz farkalni.
Nem adok nektek egy évet, és ennek szakítás lesz a vége.
Ez a kínlódás 20 év után is szánalmas lenne, de nincs 2 éve, hogy együtt vagytok. Egyáltalán nem természetes, hogy így viselkedsz. Nagyon gyorsan keress megoldást a problémádra, mert életed végéig szívni fogsz, ha nem tudod kordában tartani a farkad.
Nem tudom, miért szóltak le ennyire, fiatal srácoknál, de még sok lánynál is ez egy természetes dolog. Nem te tehetsz róla. Akinél nem ilyen intenzív, az sose fogja megérteni. Én 2 év után ezért mentem szét az első barátommal(elsők voltunk egymásnak 17 évesen, persze, hogy hajtotta a kíváncsiság, engem is). Én azt mondom, hogy szakíts, bulizz, csajozgass, és ha már elég érettnek érzed magad egy kapcsolathoz, akkor szerezz csak barátnőt, de akkor hozzá legyél is hűséges.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!