Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hajt a vadászösztön?
Első lehetőség a nyitott kapcsolat, beszéld mega partnereddel, hátha beleegyezik
Második lehetőség, hogy elgondolkodsz azon, hogy egy kóbor numera megér-e annyit hogy a mostani párodat elveszítsed, vagy hozol egy döntést és ahhoz tartod magad
Hármas, őszintén megbeszéled a partnereddel, hogy ez kimaradt az életedből és vágysz rá, de tiszteled annyira hogy nem akarod megcsalni. Elbúcsúztok egymástól békességben és reménykedsz abban, hogy amíg végigkeféled a környék összes muffját, addig nem csap le rá más férfi és ad még Neked egy esélyt a jövőben.
#21 én lány vagyok, de ugyanilyen beállítottságú sajnos, ezt úgy oldottam meg, hogy adtam magamnak időt a bulizásra, pasizásra kötöttségek nélkül. Nem mindenki születik ilyen "egy emberrel élem le az életem" típusnak, én pl az élet minden más területén is kíváncsi és változatosságkedvelő vagyok. Viszont nekem elég volt 1 év a pasizgatásból, már meg tudnék állapodni. Egyáltalán nem biztos, hogy 65 éves koráig ilyen lenne, sőt, egy idő után úgyis lenyugszik mindenki...de az tény, hogy ezt elnyomni nem lehet, én is próbáltam.
21L
Ez a 65 év kb-i érték volt részemről kedves 21/L. :)
Van olyan, aki erre a korra jut el odáig, hogy megállapodjon.Nekem is voltak vadabb éveim fiatalon, de nem is kötöttem le magam mellé senkit, amíg ez tartott nálam.És nem lehet elnyomni, a kérdezőnek ezt kellene megérteni.Se neki, se a mostani párjának nem jó ez.Szenvedés az egész mind a kettőjüknek.
Engem pont, ezzel az indokkal csalt ossze-vissza az elso baratom a hatam mogott. Hisz "o meg fiatal nem elte ki magat " stb., gusztustalan . Egy olyan torest okozott, ami miatt soha nem tudok senkiben sem ujra 100%-ban megbizni. Pedig mar evek teltek el es uj kapcsolatom is van.
Szoval lehet neked nem drasztikus,de tulajdonkeppen az, mert egy masik ember idejevel es erzeseivel jatszol.
Vállalj be még egy állást és akkor már energiád se lesz ilyenen gondolkodni.
Egyébként a 2l+1f felállás sok lánynál egyenlő lenne a megcsalással.
Nagy valószínűséggel 24 évesen hajt az ösztön, de 4-6 év múlva majd kinövöd.
ha sosem csalnád meg miért agyalsz rajta?
a gondolatok előbb utóbb tetteket követnek te sügér :D
szóval ez mind kamu..ok szereted, de meguntad ennyi.
ez emg mekkora önelégült f/*/szág hogy "ha akarnám bárkivel összejönne"...haha azt te csak hiszed.
lennél szingli 1 hónapig....max pár ronda csajjal levelezgetnél, és ide járnál sírni hogy senkinek sem kellesz.
kapcsolatban könnyű verni a nyálad.
lépj ki, fogd meg a tököd, és kefélj!
de ne siránkozz utána, hogy nincs egy normális nő se...van, csak otthagytad mert fontosabba szex.
a 3as felállás sztem iylen idősen hülyeség..gondolkozz már..most vagy 24, ezt ellövöd..később ha leszel 30 már semmi se lesz elég és 4-5 nővel akarod egyszerre?!
hova vezet ez.
? egy 2 éves kapcsolatba nagyon nem kellene sztem itt tartanotok, hogy máris "unod" és harmadikat akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!