Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha hajt a vadászösz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha hajt a vadászösztön?

Figyelt kérdés
Lassan 2éve vagyok együtt párommal nagyon szeretjük egymást,jól megvagyunk ,gyakorlatilag össze is költöztünk a szex is jó,el tudnám képzelni vele az életem de mégis más lányokkal is vágyom a szexre.Kimaradt az életemből a sok egyéjszakás kaland vagyis egy ilyen időszak ami a páromnak megvolt.Csináltam azt hogy feltettem magam tinderre és lebeszéltem szexeket lányokkal csak azért mert jól esett az az érzés,hogy ez is összejönne.Megcsalni nem akarom.Gondolkoztam már rajta,hogy hármasban kipróbálni(2L+1f) amit eredetileg ő vetett fel mert érdekelné csak aztán"biztos t lennék ha mást ..gsz" szóra elvetette az ötletet. Mit lehet tenni a vadászösztön leállítására? 24F

2017. máj. 18. 01:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%

Van egy olyan alap intelligencia, ami fölött nem az ösztöneid irányítanak. Amikor nem akarsz minden nőt megbas.zni, aki tetszik.

De ez valakiben vagy megvan, vagy nincs.

Az ilyen primitív ösztönlények, akiket "hajt a vadászösztön", ezt sose fogják megérteni. Viszont nagyon örülök, hogy a többi ösztönödön tudsz uralkodni, és ha éhes vagy, akkor elmész egy boltba vásárolni, nem pedig megölöd az első szembejövő embert, hogy utána felfald a kutyáját. Elvégre az életbenmaradás erősebb ösztön, mint a szaporodás. Legalább is a többi gerinces állatnál.

Tudod: gerinc.

2017. máj. 18. 06:34
 12/38 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem Neked talaltak ki a szerepjatekot! A bnoddel mindenfele szituaciokat,szemelyeket eljatszhattok! Ez engem is ki szokott elegiteni! Megertelek! Nekem ez a megoldas.

N

2017. máj. 18. 06:39
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Mit tegyél, vadásszál, mint azt nagyon sokan teszik, nemtől függetlenül. Jó helyen keresgélsz, simán lehetsz vad is. Tapasztalatom szerint, több nő vadászik, mint pasi.
2017. máj. 18. 06:47
 14/38 A kérdező kommentje:
Látom nem sok értelmes ember van itt ha nem jött volna le ki szeretném ölni valahogy ezt és együttmaradni vele. A szerepjátékot lehet érdemes kipróbálni.
2017. máj. 18. 07:04
 15/38 anonim ***** válasza:
25%
Akik ellent mondanak neked és leoltanak, azokat nem tartod értelmes embernek. Miért? Leírták a véleményüket. Valamelyik válaszoló írta, hogy ezért nem szabad addig összejönni egy lánnyal, amíg nem élted ki magad, mert ez lesz a vége. Ez úgy ahogy van hülyeség, ilyen nincs. Csupán intelligencia kérdése az egész. Valakit a far.ka hajt és nem tud parancsolni neki. Aki kicsit is intelligensebb ember, az meg tudja ezt beszélni saját magával és ezt félretenni. Olyan nálam is van, hogy látok egy bomba csajt (főleg most, hogy itt a jó idő) és megjegyzem magamban, hogy huh..ezt jól meg lehetne... de ez ennyiben ki is merül és utána eltűnik a gondolat, mert szeretem a párom. Ezt csak kezelni kell tudni, amit meg kell tanulnod.
2017. máj. 18. 07:14
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!Egyetlen nő sosem fog tudni neked adni mindig új és új puncit.Minden nőnek csak egy van belőle.Amennyiben ezt nem tudod megérteni, akkor felesleges egy mellett elköteleződnöd, amíg ilyen gondolataid vannak.Elnyomni meg sosem fogod tudni magadban teljesen.Simán annyiról szól az egész nálad, hogy hosszabb távon unalmasnak találod a nőket.Nincs értelme egy mellett lecövekelned addig, amíg magadban arra vágysz, hogy végigdugd a kínálatot.Aki ilyen beállítottságú, annak értelmetlen párkapcsolatban élni, hiszen lételemed a változatosság, és ez végigkíséri majd az életedet.Talán akkor unod meg, amikor a több századik punci után kiégsz, mert rájössz az is ugyanolyan, mint a többi.Amíg a nemi szervekre, szexre helyezed kizárólagosan a hangsúlyt és nem a másik személyiségére, addig képtelen leszel csak egy nő mellett megmaradni.Összegezve, nem vagy monogám típus.Mond, minek rabolod a párod idejét feleslegesen??
2017. máj. 18. 07:22
 17/38 anonim ***** válasza:
Csak az nagyítja fel egy ilyen időszaknak a jó oldalát, aki nem élte meg. Idealizálod, de hidd el, ha most egyedül lennél és belevágnál, nem menne olyan egyszerűen. Sok csaj csak az agyad húzza, nem jön el, max pettingel, kiderül, hogy fekszik és jó szórakozást kíván, sosem volt még orgazmusa, de szeretne, ezért van benne ilyenben (veled sem lesz), bealszik, meggondolja magát, hisztis, másnap hívogat, ... és ezekből kéthavonta egyet összeszedsz. Egy jó dugásod sem lesz, közben meg egyedül vagy, az első pár hónapban még esetleg klassz, aztán csak idegesítő kötelező kör a befűzés. Arra még nem gondoltál, hogy a saját nőd csavard teljesen az ujjad köré? Virág, valami új a szexben, nekiesel vmi fura helyzetben, v elviszed kocsikázni, aztán a kocsi hátsó ülésén?
2017. máj. 18. 07:55
 18/38 anonim ***** válasza:
#18 "Addig hajtod a többszáz puncit, amíg ki nem égsz és rájössz, hogy mind ugyanolyan." Igen, és ez lesz az a pont, amikor már azt fogja értékelni, ha csak 1 társa van. De eddig el kell jutni, fiatal, szexelgetni akar, na bumm. Inkább most, mint mikor már családja van.
2017. máj. 18. 07:57
 19/38 A kérdező kommentje:
Elég sokmindenre kéne most válaszolni de röviden:nem akarom eldobni a jó kapcsolatomat alkalmi szexeker és nem akarom így élni az életem inkább valami megoldást erre.
2017. máj. 18. 08:09
 20/38 anonim ***** válasza:
70%

"Igen, és ez lesz az a pont, amikor már azt fogja értékelni, ha csak 1 társa van. De eddig el kell jutni, fiatal, szexelgetni akar, na bumm. Inkább most, mint mikor már családja van."

Igen, ez lesz az a pont.De mire ez eljön, addigra már lehet 65 éves lesz.És nem biztos, hogy kelleni fog még valakinek..pláne nem lesz vonzó komolyabb nő számára azután, hogy lehet egy nemi betegség telep.És nem azzal van a legnagyobb baj, ha fiatalon szexelni akar több emberrel, de ne tartson fel senkit komoly kapcsolat reményében.Csinálja, de pár nélkül.Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem alkalmas elköteleződésre, most még biztosan nem.Értékelendő a kérdező részéről, hogy próbál a beállítottságának ellenállni, de nem monogám típus, hiába is próbálja ezt elnyomni.Erőltetheti még 1-2 évig is, de a vége úgyis az lesz, hogy simán félrelépked.És a párjának ku...va szar lesz majd ezzel szembesülni.

2017. máj. 18. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!