Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy teljesen tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy teljesen tökéletes kapcsolatom, de még hajt a "vadászösztön". Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Imádom a páromat,tudom,hogy tőle tökéletesebbet nem találnék.Figyelmes,ragaszkodó,érzelmes,intelligens,mindent meg tudunk beszélni,jó az ágyban,határozott,pozitív,teljes harmóniában vagyunk, stb...

De ugyanakkor még hajt a "vadászösztön".Szívesen kiélném magam,de őt semmiféleképpen sem akarom elveszíteni,mert tudom,hogy ő hatalmas kincs.Vágyom arra,hogy hódítsak még...De tudom,hogyha megcsalnám,akkor elveszíteném,annyira meg azért tisztelem,hogy ne a háta mögött tegyem.Jó lenne,ha mellette kiélhetném magam,mondtam is már neki,de ő erről hallani sem akar.Pedig szerelemmel csak őt szeretném,mástól komolyabbat nem akarnék.

2011. ápr. 16. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jobb ha akkor visszafogod magad barátom...
2011. ápr. 16. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha sokszor felemlegeted ezt neki, el fog hidegülni...
2011. ápr. 16. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Kiélés? Egy ilyen fantasztikus párkapcsolat talán maga a halál, vagy mi a baj? Szerintem felejtsd el ezt a hu:lyeséget, és maradj mellette! Nagyon szerencsés vagy, ha ilyen a kapcsolatotok.

20/F

4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 19/L
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nagyon szerencsés vagyok,de akkor is megmagyarázhatatlanul hajt a hódítási vágy.Aki még nem érzett ilyet,az ezt fel sem foghatja.
2011. ápr. 16. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális a reakciód.. és vagy elnyomod.. vagy egy idő után így is úgy is elő fog törni..:S
2011. ápr. 16. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Azt ajánlom, hogy a vadász ösztönödet próbáld a barátodba fektetni, és őt meghódítani minél jobban. Egyszerűen ha ilyen vágyaid vannak, ugorj rá, teperd le, szexelj vele, vagy amit akarsz, de semmiképp se legyél az a mindenkivel fetrengős, megcsalós fajta, van ezekből már elég a földön :( (19/F)
2011. ápr. 16. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy ha szerelmes vagy, akkor hogy hajthat a vadászösztön... Én is szerelmes vagyok a barátomban, már több, mint 3 éve, Vele vesztettem el a szüzességem, amúgy a 2. barátom. Mégsem jutott sosem eszembe, hogy még hódítani akarok, nem is vágyok más fiúkra, mert Ő az egyetlen. És Tőle is volt, hogy megkérdeztem, hogy nem akarja e még kiélni magát, mivel én is "csak" 2. vagyok neki, és 21 éves. Először mikor egyetemre jöttünk, akkor kérdeztem meg Tőle, hogy nem vágyik e szabadságra, csajozásra az egyetem alatt, mert én megvárnám utána. Kiröhögött... A 2. alkalom mostanában volt, mert úgy tervezzük, szeptemberben összeköltözök. Most is megkérdeztem, hogy nem vágyik e még kalandokra, mert ha odaköltözök, akkor az már egy bizonyos szintű elköteleződés lesz. Most már mérges volt, hogy hogy juthat ilyen az eszembe, kijelentette, hogy soha nem is vágyott más lányra, nem is fog, mert csak én kellek neki, egy életen át.

Tudom, hogy az emberek nem egyformák, de szerintem ha nem érzi valaki, hogy mennyire szerelmes, és azzal az emberrel akar maradni élete végéig és nem vágyik másra, akkor nem az az ember a Nagy Ő, bármilyen tökéletesek is a tulajdonságai.

20L

2011. ápr. 16. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:
* és másra is vágyik
2011. ápr. 16. 16:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát igen,mindannyian mások vagyunk,ez speciel vérmérséklet kérdése.

Amúgy én sohasem leszek az a "mindenkivel fetrengős" típus,mivel másokkal szemben is ugyanolyan nagy elvárásaim vannak,mint magammal szemben,tehát én nagyon megválogatom azokat az embereket,akik körülvesznek.Ha pusztán szexre kellene valaki,azt is nagyon megválogatnám.

Úgy vélem,hogy lehet valaki igazán szerelmes a párjába amellett,hogy szexuálisan másokhoz is vonzódik.

2011. ápr. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!