Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemét lennék ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét lennék ha azért szakítanék mert olyan pasit akarok aki megkönnyitené az életemet?

Figyelt kérdés
A mostani pasimban sajnos nem sok ambicio, erő, és lehetőség van. Nem tudja jobba tenni az életemet, nem tudok hozzá kimenni én is külföldre, de még itthon sem tudunk közös albiba menni mert az drága. Sajnos irigykedem a körülöttem lévő nőkre akik mind jobb állású pasast fogtak ki, ami által könnyebb is az életük. Én hol találhatnék ilyet? Eddig mindig peches voltam a párválasztásban. 29L

2017. máj. 17. 00:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Ez az, akinek esze van annak nem kell a testét olyannak oda adni, akit alapban nem kíván, nem szeret. A sikert meg nem a kocsi márkában méri az értelmesebb ember. rohadtul nem attól sikeres valaki alapban, hogy mennyit keres, milyen kocsija van. Ha a kérdező tényleg biológus, akkor ha nem is dolgozott a szakmában soha, de a PhD alatt, tanulás, gyakszik alatt futott össze jópár értelmes, tudós emberrel. Akkor elvileg értenie kellene itt miről beszél, aki oltja. Ja, hogy most jött rá, hogy a dr. a név előtt nem jelenti azt, hogy sok pénz is van. Ha meg van sok pénz akkor nem ám heti 40 óra meló. Jó reggelt. Bár kétlem, hogy biológus a kérdező, max. biológia tanár, az meg nagyon nem ugyan az.
2017. máj. 17. 15:50
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
35-ös vicces Vagy. Pic...a szonyás csajjal egy komoly, intelligens, vezető beosztású férfi soha nem fog mutatkozni nyilvánosan. És egy átlag normális lelkületű pasi sem, max kiröhögik ahogy kinéz.
2017. máj. 17. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!