Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemét lennék ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét lennék ha azért szakítanék mert olyan pasit akarok aki megkönnyitené az életemet?

Figyelt kérdés
A mostani pasimban sajnos nem sok ambicio, erő, és lehetőség van. Nem tudja jobba tenni az életemet, nem tudok hozzá kimenni én is külföldre, de még itthon sem tudunk közös albiba menni mert az drága. Sajnos irigykedem a körülöttem lévő nőkre akik mind jobb állású pasast fogtak ki, ami által könnyebb is az életük. Én hol találhatnék ilyet? Eddig mindig peches voltam a párválasztásban. 29L

2017. máj. 17. 00:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
25%

Én informatikus vagyok, és nagyon-nagyon jól keresek, viszont eszem ágában sem lenne leállni veled, egy munkanélküli biológussal, aki csak pénztárgépnek nézne.

A minimum, amit elvárok egy nőtől, hogy legyen saját lakása vagy önállóan fizessen egy albérletet, legyen min. 250 nettó fizuja, hogy képes legyen a saját életét finanszírozni, ne érezzem azt, hogy csak élősködni akar.

És ezzel minden, hozzám hasonlóan kiemelkedően kereső(600+ nettó), de azért egyáltalán nem szupergazdag sugardaddy férfi így van, aki már legalább egyszer megégette magát egy hozzád hasonló aranyásóval, és nem annyira balf***sz, hogy nincs lehetősége válogatni.

Szóval max. egy olyat van esélyed kifogni közülünk, aki még szűz, és kb. bármit megtesz, hogy élőben is lásson végre puncit, de ezek meg annyira nyomorékok, hogy erős gyomor kell hozzájuk :D

Hát, sok szerencsét, nem könnyű szakma az aranybányászat xDD

2017. máj. 17. 08:00
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Mert így állsz hozzá, tudat-alatt kisugárzik Rólad, azt város más tegyen boldoggá, hogy kihasználni akarsz egy pasit. Old meg Magad, azért ha ledoktoráltál lehet ám állás találni. Én munkám miatt kapcsolatban vagyok biológusokkal, baráti körömben is van, igen van aki minimálbérét, van aki nagyon nem pl. molekuláris patológián melózik. Mondjuk oda nem elég a suli, tudás is kell és precizitás. Van olyan ismerősöm aki tanít is. Amúgy kislány egy jó vállalkozó kőműves több 100 ezret visz haza havonta. Képezd Magad és nem lesz gondod, azért egy biológus Phd-vel nehogy már ne legyen lehetőség.
2017. máj. 17. 08:08
 33/42 Költőnő? ***** válasza:
Sztem is troll :)
2017. máj. 17. 08:53
 34/42 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés...ha valaki mellett egzisztenciát találsz, az fordítva is elsülhet, nem becsül meg, megaláz, stb. Én a "hasonló" szintek elméletében hiszek, legyen az külső, gondolkodás, egzisztencia, stb..nálatok ez nem így van
2017. máj. 17. 08:58
 35/42 anonim ***** válasza:
50%

Olyat kellett volna csinàlj hogy olyan palikkal jossz osszze akik fentebb vannak nalad.

Egyik csaj ismim a közgàzon ezt csinàlta eleinte mindig olyanokkal akik felsõbb évesek és ha gondja volt tàrgyból akkor õ adta puncijàt a csàvó meg korrepetàlta.

A csàvó hozzàjutott a HB10-s sunàhoz a csaj megadott neki az àgyban mindent,aztàn mindig magasabb karrierlétràn lévõ pasikkal jött össze hasonló elven.

Õ adta fullos nõies testét plusz a tapasztalatàt is nyilvàn amit szerzett munkahelyeken de a puncit is simàn odatette sõt ha kellett akkor a hàtsó bejàratot is.

Most kint Angliàban egy nagyon menõ cégnél dolgozik a làny a palija felsõ vezetõ természetesen angol,M3-as BMW-jük van meg luxus nyaralàs hegyek.

Kérdés szexy fullos nõ vagy?

Pics_szoknyàt hordasz-e?

Heti hànyszor eddzel az alakodért?

Csinos vagy?

Ugye nincs rajtad felesleg?

Hosszú formàs vékony de izmos combjaid vannak?

Hajad legalàbb hàtközépig ér?

Szexben olyan vagy mint egy k..rva?

Spermàt szàdba engeded-e?

Popsi szexxel hogy àllsz?

Mimden tekintetben nõies vagy?

Ruhàid nõiesek?

Ha ezekre bàrmelyikre is nem a vàlaszod akkor kevés esélyed van sikeres pasit kifogni.

És most halàl komolyan.

2017. máj. 17. 09:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, az emberiségbe vetett hitem száll el a 35-ös kérdőívétől.

Létezik women going their own way? Mert ha nem, megalapítom. Egy nő értéke, hogy mit csinál a spermával... nem kellett volna többé felkelni.

2017. máj. 17. 09:29
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

szégyen vagy.

szerinted egy olyan pasi, amit te keresel benned mit lát meg? munkád nincs. és csak a pénz érdekel!

2017. máj. 17. 10:06
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

35-ös szánalmas.

Az ilyen nőket mint az ismerősöd nem reklámozni kellene büszkén, hanem inkább elrettentő példának felhozni.

Munkahelyen odatette a p.ciját? Most komoly? Tehát akkor finoman fogalmazva k-va volt és most is az....Ezt leírhattad volna ennyire egyszerűen is nem kellett volna ezt a sok körítést hozzáadni a sulival meg melóhellyel. Amit művel, meg művel cserekereskedelem aztán kész.

Átfogalmazva a tanácsod, menjen át a kérdező k.vába, ennyi.

Van ilyen de azért ne legyünk már büszkék rá.

2017. máj. 17. 10:14
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Szakmailag is ott van a csaj persze,de mellette igen bevetette báját is.

Mindenki úgy boldogul ahogy tud.Ezzel nem ártott senkinek sem.

Inkább akkor a politikusokat kellene szídni. :)

2017. máj. 17. 10:26
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Aki annyira ott van szakmailag annak nem kellenek a bájai ;)

Suliban is ha annyira nagy ész nem kell külön okos dugópajtit fenntartani magának. Sok esze lehetett.

2017. máj. 17. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!