Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét lennék ha azért szakítanék mert olyan pasit akarok aki megkönnyitené az életemet?
Én valahol megértelek.
Szerettem a párkapcsolatosdiban, hogy osztozunk a teendőkön, nem csak én takarítok, nem csak én fizetek, nem csak én főzök, nem csak engem aggaszt valami, a másik is átvállalt terheket. Jó volt, könnyebb volt.
Nekem is fontos az ambíció egy férfiban, hogy akarja jobban csinálni, amit csinál. Bennem ez nincs meg, mindig a minimumra törekedtem és elég jól elboldolgulok vele, persze lehetne jobb is.
Szerintem a távkapcsolatodnak annyi, valószínűleg ezért fakadtál ki.
Szakíts vele, fogyj le, és szerezz egy olyam férfit, akire fel tudsz nézni.
Keress egy 70-80 év körüli gazdag papát, ott dolgoznod se kell majd, mindent megkapsz, illetve ha meghal akkor rádszáll minden. Ha van gyereke akkor meg "szeress ki belőle" egy olyan végrendeletet amiben mindent te örökölsz. (Aztán építsd ki a biztonsági rendszert, ha jönnek a kisemmizett gyerekei)
De ha sikerül felcsináltatni magad egy bankárral, politikussal, focistával, stb, akkor is vastag gyerektartást követelhetsz, és még együtt se kell élnetek...
Szánalmas vagy, én sose akarnám hogy eltartsanak, de arra se kéne soha senki hogy ugródeszkának használjam. Csak olyan akit tényleg szeretek, akkor is ha 50 ezret keres, akkor is ha 500-at, nem ezen múlik, én is tudok dolgozni, és akarok is.
Azt hittem a biológusok jobbak...
(egy földrajzos nő)
Nem vagy szemét alak, csak - már meg ne haragudj érte, de - nem érsz egy forintot se.
A párod kint kulizik, te itthon nem csinálsz semmit... kinek kell egy ilyen társ?
Vedd észre: ebben a kapcsolatban te vagy a teher a párod nyakán. Szóval ha valakinek, hát neki volna oka ilyen kérdést kiírni ide.
Azt már le se írom, hogy menj el dolgozni, mert azt már leírták előttem.
Egyáltalán nem, egy életed van, úgy éled ahogy neked megfelelő.
A szakításhoz meg nem kell semmiféle magyarázatot gyártani.
Itt a vége és pont. Ennyi. Én soha nem magyarázkodtam, mit miért teszek.
Szakíts vele, semmi értelme így hogy lenézed, és őt hibáztatod a saját tehetetlenségedért. Engedd el, hagy találjon egy normális nőt.
Te pedig keress valami milliárdos g*cit (bár ahhoz nagyon jól kell kinézned)
Ahogy elkezdtem olvasni, teljesen jó kérdésnek tűnt. "Megkönnyítené az életemet" - logikus, párkapcsolatot azért keres az ember, mert együtt jobb, mint külön, "nem tudja jobbá tenni az életemet" - még itt sem gyanakodtam, hátha valami lusta férfit sikerült találni aki otthon fekszik egész nap. Aztán: "irigykedem a körülöttem lévő nőkre akik mind jobb állású pasast fogtak ki" - ja hogy nem keres eleget? A top erre, hogy van egy piacképtelen diplomád (elnézést kérek a biológusoktól, de a mellékelt ábra ezt mutatja), amivel munkád sincs, a párodnak meg kettőtöket kell(ene) eltartania. Áruld el, mégis nagy vonalakban mivel telik a napod, ha nem dolgozol?
BTW, szakíts nyugodtan, keress egy mérnököt (Budapesten tudom ajánlani a BME-t és az OE-t), hátha az ő fizetése megfelel a te igényeidnek is. Csak tudj másnap tükörbe nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!