Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemét lennék ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét lennék ha azért szakítanék mert olyan pasit akarok aki megkönnyitené az életemet?

Figyelt kérdés
A mostani pasimban sajnos nem sok ambicio, erő, és lehetőség van. Nem tudja jobba tenni az életemet, nem tudok hozzá kimenni én is külföldre, de még itthon sem tudunk közös albiba menni mert az drága. Sajnos irigykedem a körülöttem lévő nőkre akik mind jobb állású pasast fogtak ki, ami által könnyebb is az életük. Én hol találhatnék ilyet? Eddig mindig peches voltam a párválasztásban. 29L

2017. máj. 17. 00:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül troll. Sajnos tényleg vannak ilyen emberek.
2017. máj. 17. 00:47
 12/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll
2017. máj. 17. 00:55
 13/42 anonim ***** válasza:
97%

Menj el dolgozni,aztan maris könnyebb lesz az élejed.

n25

2017. máj. 17. 01:00
 14/42 anonim ***** válasza:
77%
10es én meg az olyan embereket akiktől követelni kell a gyerektartást.
2017. máj. 17. 01:02
 15/42 A kérdező kommentje:
Miert baj az ha valaki olyan tarsra vagyik aki mellett könnyebb lenne az élete. De sajnos nem tudom hogy hol keressek. Az összes ilyen foglalt már.
2017. máj. 17. 01:05
 16/42 anonim ***** válasza:
97%

Miért a pasid hátán akarsz felkapaszkodni,vagy jobb munkát találni?

Később meg majd elmondhatnád Te milyen ügyes voltál munkakeresést illetően.

Talán ha szeretnéd a párod akkor nem foglalkoznál avval hogy Ő épp mit dolgozik.

2017. máj. 17. 01:06
 17/42 anonim ***** válasza:
0%

Bátyáméknak volt két hitelük az ex feleségével, amibe konkrétan az asszonya semmivel nem szállt be. Nem tudom pontosan mennyivel törlesztenek, de sok volt, 40 ezer körül volt, de lehet több, nem tudom.

De lényeg az, hogy mivel az ex feleség nem fizette a hitelt, úgy döntöttek, hogy nem követel gyerek tartást.

Bátyámék felvettek egy hiteltörlesztő hitelt, vagy hogy nevezik, ezáltal csak 1 hitelük maradt, amit törleszteni kellene.

Több mint 30 ezer forintot fizetnek az albérletért, plusz a rezsi, illetve még az a törlesztő.

Az ex asszonya meg mindenhonnan kap segítséget, főleg az idősebb bátyámtól, de az apjuktól is kaptak már nem egyszer. Illetve édesapám is segített már többször nekik.

És 50 ezer forintot akarna követelni (két gyerekük lett).

Nem arról van hogy nem akar gyerektartást fizetni, hanem arról, hogy képtelen ilyen körülmények között és az ex asszonya ki akarja készíteni!

2017. máj. 17. 01:23
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

Amugy ezt en sem ertem. Lenezed a diplomaddal a segedmunkas palidat, akinek van munkaja, mikozben te munkanelkuli vagy. Erzed az ellentmondast a dologban ugye?

A masik fele meg, hogy szerinted a korodbeli jol kereso ferfiak szerinted egy 29 eves munkanelkuli nore vagynak, mikor kaphatnak 20-23 kozotti foiskolas lanyt is?

Nojj fel, ne a masik hatan akarj felkapaszkodni. Tanulj meg programozni, vagy menj el egy masszazsszalonba dolgozni, oszt akkor lesz penzed.

2017. máj. 17. 02:20
 19/42 anonim ***** válasza:
97%
Nem érdekesebb, ha együtt szereztek meg mindent? És együtt fejlődtök, és szerezitek meg a dolgokat?
2017. máj. 17. 03:58
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

én informatikus vagyok és nincs párom, de ilyen nő akkor se kéne, ha nincs más :D

érdek kapcsolatot akarsz...

egy kapcsolatban fontos, hogy támogasd a másikat, hogy haladjatok közösen előre, de nem olyan módon, hogy te élősködsz a másikon és kiélvezed, hogy ő jól keres...

24F

2017. máj. 17. 04:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!