Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolat 2félen múlik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat 2félen múlik. Most én szemét vagyok, mert nem hagyom magam belerángtni abba amit nem akarok?

Figyelt kérdés

Én megmondom hogy ha nem akarok vhova menni at elején v csinalnu. Ő meg napokig reménykedésbe tesz ha nem akarja egyből megmondani hogy nem akar menni v csinálni... És méres ha van egy nyomós okom h miért nem akarom... És egyenesen megmondom. És nem tudja a.döntésem megváltoztatni... Sok ezért a vita.

Szeretni szeretem és tudom h sok dolgot megkell tenni a másikért, deha nem akarom, nem fogok jóképet vágva igent mondai arra amit nem akarok...

Most z nagyon nagy köcsögség?

2012. aug. 19. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

az attól függ....

ha drogozásba nem hagyod magad akkor nem... ha abba hogy mondjuk a családával tölts fél órát akkor igen

2012. aug. 19. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha jol ertem, akkor o meg azt mondja, ha te kersz tole valamit, hogy akarja o is, kozbe meg nem, es mikor odaertek, hogy tenyleg csinaljatok azt, akkor o visszalep, hogy megse akarja.

Te meg kerek perec megmondod, hogy nem akarod, es meg se probalod.

Hat...mindketten "vetkesek" vagytok. Egy parkapcsolat a kompromisszumokon is alapul.

Na persze nem mindegy, hogy mit kertek egymastol. Mondjuk o ker, hogy menjetek el sielni, de te azt mondod, hogy nem, mert rettenetesen felsz tole, mert egyeseknek ez felelmetes. Ha mondjuk ilyen indokod van, akkor esetleg el lehet fogadni. Ha az az indokod, hogy nem akarsz kimozdulni, vagy nem szereted a hideg helyeket, akkor egy kicsit esetleg probalkozhatnal.

Ha meg te szeretnel elmenni sielni, o azt mondja, oke, es mikor odaertek, hogy foglaljatok a helyet, akkor o azt mondja, megse, mert fel, akkor o csak abban vetkes, hogy beszelnie kellett volna felelmeirol. Azt kellene mondania, hogy el akar menni veled, de fel, segits neki legyozni a felelmet.

Neked meg azt kellene mondanod, hogy jo, elmesz sielni vele, amig oda nem ertek, ugy megegyezni, hogy te felmesz vele, es nezed, ahogy leszaguldozik es ha megis megjon a batorsagod, akkor csuszol te is.

Ez csak egy pelda, a lenyeg, hogy meg kell beszelnetek a dolgokat es kozos nevezore kell jutni. Ha ez nem mukodik, akkor ne nyuzzatok egymast.

2012. aug. 19. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd le magyarul újra és válaszolok.
2012. aug. 19. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
köcsögség tehát köcsög vagy
2012. szept. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!