Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem hogy szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem hogy szakítani akarok? Majdnem 4 éves kapcsolat.19L

Figyelt kérdés

Már elegem van. Én olyannak szeretem őt ahogy megismertem. Mostanában nagyon csúnyán beszél velem a barátom. A multkor is rajtam töltötte ki a dühét, pedig nem is voltam hibás. A tegnap kuldtem neki egy sms hogy hívjon fel mert akarok mondani valamit (nekem nincs pénz a telón). Nem hívott. 3 óra múlva én hülye felhívtam anyám telójáról de kinyomta és küldött egy smst h 10 perc múlva felhív. Aztán kérdeztem tőle h mi volt olyan fontos h nem tudott felhívni, erre ő akkor hívlak mikor én akarlak nem mikor te mondod. Én még mindig próbáltam normálisan beszélni vele és mondtam hogy már késő van beér még a városba az órákra, erre azt mondta h nem megy többet mert úgy se érti amit mit magyaráz a tanár, érdekes eddig értette. Később mentem a boltba és láttam h megy valahova a kocsival. Felhív, mondtam neki h igy tanul mire ő h akkor tanul amikor akar stb. Engem ott hagy a tanulásért, a másik dolgot nem (nem írom h mit nem akarom h megismerjenek) Az idegesít a legjobban h neki fogott valaminek, de ha így áll hozzá nem fogja soha befejezni, örökké anyuci pici fia marad, és azt a piszkos munkát fogja végezni. De legalább saját magának keresné a pénzt ne másnak.

Aztán fel se vettem mikor hívott, csak egy smsre válaszoltam hogy nem megyek vele szombaton az esküvőre (mert oda már kellenék)

2011. jún. 23. 22:34
1 2 3
 1/28 napietus ***** válasza:
szerintem jól teszed. fiatal vagy, minek ragadnál meg egy ilyen senki kis bunkó mellett? találsz Te jobbat is!
2011. jún. 23. 22:38
 2/28 mimano ***** válasza:
Mi itt a kérdés? Dobd ki a francba!
2011. jún. 23. 22:39
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek megérdemlik, hogy sms-ben szakíts velük.
2011. jún. 23. 22:42
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

nem lehet hogy "kicsit" elnyomod?

mert én kkor beszélek így emberekkel, amikor már abba is belekötnek hogy este ki merek nézni az ablakon..

2011. jún. 23. 22:50
 5/28 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy "kicsit" elnyomod?

mert én akkor beszélek így emberekkel, amikor már abba is belekötnek hogy este ki merek nézni az ablakon..

2011. jún. 23. 22:50
 6/28 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szakítani kéne csak olyan nehéz ennyi idő után... Már régen kellett volna mikor rájöttem hogy menyire tudja manipulálni az anya (az allatt a 3 óra allatt is vele volt. Azt hittem majd változik... hát változott... rossz irányba... :(
2011. jún. 23. 22:51
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem nyomom el 'egy kicsit'. Hidd el 4 év allatt sok minden történt nem tudok ide mindent leírni.
2011. jún. 23. 22:55
 8/28 A kérdező kommentje:
A multkor is hívtak a haverok minket falunapokra szombat este neki nem volt kedve menni, nem mentünk. De vasárnap este már ment az anyáékal, persze nélkülem, hívott de nekem másnap éretségi volt, nem bulizhatok egész éjszaka és ő ezt nagyon jól tudta...
2011. jún. 23. 23:02
 9/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem túl komolyan veszed, nem akart ő rosszat neked, de ne fojtsd meg, nekünk pasiknak van, hogy egyedül kell lennünk, attól még szeret, én is szoktam ilyet, nem szeretjük ha valaki megmondja mit csináljunk, értem én hogy aggódsz érte, de hidd el túlzás ez, képzeld magad az ő helyébe, ő máshogy fog fel dolgokat mert nem nő.

21f

2011. jún. 23. 23:08
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így nem jó. Nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, ő meg sokszor nyűgnek érez a nyakán.

Nem úgy néz ki, mintha jövője lenne ennek a kapcsolatnak.

Lehet máshogy is élni, másmilyen jellegű kapcsolatot is kialakítani egy arra megfelelő férfivel, akinek tényleg fontos vagy. Megmondom őszintén, én nem viselném el tovább a helyzetet, amiben vagy.

2011. jún. 23. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!