Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem hogy szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem hogy szakítani akarok? Majdnem 4 éves kapcsolat.19L

Figyelt kérdés

Már elegem van. Én olyannak szeretem őt ahogy megismertem. Mostanában nagyon csúnyán beszél velem a barátom. A multkor is rajtam töltötte ki a dühét, pedig nem is voltam hibás. A tegnap kuldtem neki egy sms hogy hívjon fel mert akarok mondani valamit (nekem nincs pénz a telón). Nem hívott. 3 óra múlva én hülye felhívtam anyám telójáról de kinyomta és küldött egy smst h 10 perc múlva felhív. Aztán kérdeztem tőle h mi volt olyan fontos h nem tudott felhívni, erre ő akkor hívlak mikor én akarlak nem mikor te mondod. Én még mindig próbáltam normálisan beszélni vele és mondtam hogy már késő van beér még a városba az órákra, erre azt mondta h nem megy többet mert úgy se érti amit mit magyaráz a tanár, érdekes eddig értette. Később mentem a boltba és láttam h megy valahova a kocsival. Felhív, mondtam neki h igy tanul mire ő h akkor tanul amikor akar stb. Engem ott hagy a tanulásért, a másik dolgot nem (nem írom h mit nem akarom h megismerjenek) Az idegesít a legjobban h neki fogott valaminek, de ha így áll hozzá nem fogja soha befejezni, örökké anyuci pici fia marad, és azt a piszkos munkát fogja végezni. De legalább saját magának keresné a pénzt ne másnak.

Aztán fel se vettem mikor hívott, csak egy smsre válaszoltam hogy nem megyek vele szombaton az esküvőre (mert oda már kellenék)

2011. jún. 23. 22:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%

De ők a szülei? Érted? Neked nincsenek, ahogy olvasom, de akkro is. Nem a szülei szolgája, de nem is a tied.

A gondolodás módod fail, mehetsz a levesbe. Ilyen csaj nekem se kéne.

2011. jún. 25. 11:53
 22/28 anonim ***** válasza:

a gcinek kell terrorizálni őt??????????????

és még te akarsz szakítani..

hát sajnálom.

2011. jún. 25. 12:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Olyan szülei, h nem is az anya nevelte 14 éves koráig, az apjával nem beszél, akivel lakik az csak mostoha. Ja és 15 éves kórától dolgoztatják. Iskolába se engedték.
2011. jún. 25. 12:37
 24/28 A kérdező kommentje:
De mivel terrorizálom?
2011. jún. 25. 12:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Lássuk csak. SMS-t küldesz, hogy hívjon fel, mert mondani akarsz valamit. Miért nem hívod fel te? Ha nincs pénz a kártyádon, akkor tegyél rá, ne őt ugráltasd! Ő majd akkor hív, ha ő akar mondani valamit, vagy ha hallani akarja a hangod.

Valóban jobban tenné a fiú, ha a saját lábára állna, de ezt te nem tudod elérni azzal, hogy át akarod venni a szüleitől az ugráltatásának jogát.

Ebből a szempontból tényleg jobb, ha szakítasz, mert abból megtanulhatja, hogy valamit nem jól csinált, mert nem maradt vonzó a számodra.

2011. jún. 25. 12:54
 26/28 anonim ***** válasza:
Dobd ki..., nem fogod megbánni hidd el!
2011. jún. 25. 12:58
 27/28 A kérdező kommentje:
Én azt is megértem h dolga van és később felhív de ne 3 óra mulva. Az úton haza fele a kocsiból miért nem tudott felhívni? Mert ott volt az anyja?
2011. jún. 25. 13:11
 28/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem szakítottam, de most fogok.
2011. aug. 12. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!