Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, hogy a pasi ennyire nem segíti meg pénztelen barátnőjét?
A pár fél éve van együtt, a férfi 300.000Ft-ot keres, a csaj pedig 145.000Ft-ot.
Összeköltöztek a pasi albérletébe. A pasi eddig is fizette az albérletet, ami rezsivel együtt volt 140.000 Ft. Most, hogy odaköltözött a barátnője a szüleitől, a férfi megkérte, hogy felezzenek minden költséget, mert így igazságos, egyenlően fogyasztanak. Így a lány beszáll 70.000-rel az albérletbe, emellett az ételköltségek felét is ő állja, minden havi költséget feleznek, így hó végére a lánynak semmi nem marad. Még ruhát sem tud venni magának, meg semmit, mióta elköltözött a szüleitől. A férfi meg a fizetése felét el tudja tenni, vagy azt vesz belőle, amit akar. Amikor néha elmennek étterembe, akkor legalább a férfi fizet, a lánynak nem is telne rá.
Ez így mennyire tűnik helyénvalónak?
Én a csaj helyében hazaköltöznék.
Komolyan, itthon többet tudnék félretenni, mint egy ilyen kapcsolatban.
Mondjuk én nem is bírnám elnézni, hogy amíg én sok dolgot megengedhetek magamnak, addig a páromnak egy 2000 Ft-os pólóra nem telik. Más több, mint 70 ezret kifizetni 145 ezerből, és más 300 ezerből.
Remélem, külön mentek, és nem borzoljátok tovább egymás idegeit!
A csajszi papucs, a csávó meg egy önző idióta.
Mondjuk én sem értem, hogy fél év után ezt ti miért nem látjátok korainak.
21/L
Miért kell egyből le sz*rrágózni meg k*csögözni a hapsit? Annyit vár el, hogy ugyanazért a szolgáltatásért ugyanannyit fizessenek mind a ketten. Semmivel se kér többet a csajtól mint amit ő fizet, ráadásul a kis kiruccanásokat, éttermeket ahogy írta a kérdező a pasi fizeti.
140000Ft-os albérlet azért nem lehet olyan rossz, miért kellene a szép lakásért a csajnak kevesebbet fizetnie? Csak mert ő kevesebbet keres? És ez kinek a gondja? Keressen jobb munkahelyet aztán lesz pénze telefonra meg ruhákra :)
Nevetséges ez a kettős mérce manapság, de bezzeg ha egy nő keresne többet a férfi kevesebbet még akkor is a férfival fizettetnék ki a java részét..:D
Elhiszem, hogy boldogan ugrik bele minden nő egyből a közös kasszába, jó buli amikor te vagy az a fél aki kevesebbet keres és költheted a párod pénzét..
Amúgy meg 72500Ft az albérlet fele, 2 ember rezsije kétlem hogy meghaladja a 40000Ft-ot, ez eddig 92500Ft. Még mindig marad 52500Ft-od havonta kajára meg amire kell, úgy hogy a párod fizeti az éttermeket stb.
Ja és nemár hogy csak nekem esett le, hogy a kérdező önmagáról beszél :)
#56 Ne haragudj, nem olvastam el mind a közel 60 választ lehet a tiéd pont nem.
De azért megmerem kockáztatni, hogy te vagy az egyetlen nő az itteni válaszolók közül aki ilyen helyzetben van.
A valóságban még ennél is rosszabb lehet az arány.
Üdv
Szerintem a csaj egyszerűen nem engedheti meg magának. Ezt a pasival is tisztáznia kell nyugodtan, hogy avgy az van, hogy visszamegy a szüleihez, vagy valamilyen más módon oldják meg, pl bérarányosan fizet be a lakbérbe és rezsit felezik.
Így nem lehet ráfogni semelyikőjükre hogy kihasználni a másikat, hisz nyilván a pasi jól jár, a csaj rosszul a jelenlegi helyzetben, míg a másik egy komrpomisszumos megoldás lenne.
A rezsi felét?! mikor a pasas 3x annyit keres?! Mekkora kretén már!
Egyébként én biztosan szakítanék ilyen szarrágó emberrel.
Ugyanígy, ha én keresnék háromszor nnyit, mint a kedvesem, biztosan nem várnám el, hogy felesben toljuk, mert neki nem telne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!