Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, hogy a pasi ennyire nem segíti meg pénztelen barátnőjét?

Figyelt kérdés

A pár fél éve van együtt, a férfi 300.000Ft-ot keres, a csaj pedig 145.000Ft-ot.

Összeköltöztek a pasi albérletébe. A pasi eddig is fizette az albérletet, ami rezsivel együtt volt 140.000 Ft. Most, hogy odaköltözött a barátnője a szüleitől, a férfi megkérte, hogy felezzenek minden költséget, mert így igazságos, egyenlően fogyasztanak. Így a lány beszáll 70.000-rel az albérletbe, emellett az ételköltségek felét is ő állja, minden havi költséget feleznek, így hó végére a lánynak semmi nem marad. Még ruhát sem tud venni magának, meg semmit, mióta elköltözött a szüleitől. A férfi meg a fizetése felét el tudja tenni, vagy azt vesz belőle, amit akar. Amikor néha elmennek étterembe, akkor legalább a férfi fizet, a lánynak nem is telne rá.

Ez így mennyire tűnik helyénvalónak?

2017. máj. 2. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Ez a doboz dolog elég idejétmúlt, már bankszámlára jönnek a fizetések, a férfi pedig már bizonyára millió Ft feletti összeget összegyűjtött rá, az azért nem várható el, hogy fél év kapcsolat után megengedje, a nő csak úgy hozzáférhessen az egészhez.
2017. máj. 2. 19:09
 52/62 anonim ***** válasza:
83%
Ne már, bocsi, de felnőtt ember létedre ennyit értettél a dologból, hogy doboz meg kp...? Nyilván nem az a lényeg, meg lehet ezt oldani máshogy is, társkártyával, újonnan nyitott közös számlával... stb., légy egy kicsit kreatív, kérlek... figyi, máshogy gondolkozunk, ez normális és természetes, de én meg azt nem értem, hogy hogy "engedhetek", hívhatok, akarhatok valakit az életembe (!) úgy, hogy közben a sz..ros pénzemet meg védem tőle. Tudom, ma már nem szokás túl komolyan venni a kapcsolatokat, megértem, ha nem akarja (akarod? nem tudom eldönteni, Te melyik vagy), hogy "valaki" csak úgy hozzáférjen a lóvéhoz. De "valakit" nem is költöztetek magamhoz, csak a szerelmemet...
2017. máj. 2. 19:29
 53/62 anonim ***** válasza:
48%
Fél év kapcsolat után nem is szokás még összeköltözni... Vagy nem tudom, mostanában igen? Az "én időmben" azzal költözött össze az ember, akivel közös jövőt tervezett, nem minden jött-ment szexpartnerrel.
2017. máj. 2. 19:40
 54/62 anonim ***** válasza:
46%

Én a csaj helyében hazaköltöznék.

Komolyan, itthon többet tudnék félretenni, mint egy ilyen kapcsolatban.

Mondjuk én nem is bírnám elnézni, hogy amíg én sok dolgot megengedhetek magamnak, addig a páromnak egy 2000 Ft-os pólóra nem telik. Más több, mint 70 ezret kifizetni 145 ezerből, és más 300 ezerből.

Remélem, külön mentek, és nem borzoljátok tovább egymás idegeit!

A csajszi papucs, a csávó meg egy önző idióta.

Mondjuk én sem értem, hogy fél év után ezt ti miért nem látjátok korainak.

21/L

2017. máj. 2. 20:27
 55/62 anonim ***** válasza:
62%

Miért kell egyből le sz*rrágózni meg k*csögözni a hapsit? Annyit vár el, hogy ugyanazért a szolgáltatásért ugyanannyit fizessenek mind a ketten. Semmivel se kér többet a csajtól mint amit ő fizet, ráadásul a kis kiruccanásokat, éttermeket ahogy írta a kérdező a pasi fizeti.

140000Ft-os albérlet azért nem lehet olyan rossz, miért kellene a szép lakásért a csajnak kevesebbet fizetnie? Csak mert ő kevesebbet keres? És ez kinek a gondja? Keressen jobb munkahelyet aztán lesz pénze telefonra meg ruhákra :)

Nevetséges ez a kettős mérce manapság, de bezzeg ha egy nő keresne többet a férfi kevesebbet még akkor is a férfival fizettetnék ki a java részét..:D

Elhiszem, hogy boldogan ugrik bele minden nő egyből a közös kasszába, jó buli amikor te vagy az a fél aki kevesebbet keres és költheted a párod pénzét..

Amúgy meg 72500Ft az albérlet fele, 2 ember rezsije kétlem hogy meghaladja a 40000Ft-ot, ez eddig 92500Ft. Még mindig marad 52500Ft-od havonta kajára meg amire kell, úgy hogy a párod fizeti az éttermeket stb.

Ja és nemár hogy csak nekem esett le, hogy a kérdező önmagáról beszél :)

2017. máj. 2. 21:28
 56/62 anonim ***** válasza:
65%
Jólvan, kettősmérce... akkor kérlek olvasd el az 50-es válaszomat, különös tekintettel arra a részre, ahol leírtam, hogy én keresek többet, ill. az "aláírásnál" virító "N" betűre, ami azt takarja, hogy nő vagyok.
2017. máj. 2. 21:58
 57/62 anonim ***** válasza:

#56 Ne haragudj, nem olvastam el mind a közel 60 választ lehet a tiéd pont nem.

De azért megmerem kockáztatni, hogy te vagy az egyetlen nő az itteni válaszolók közül aki ilyen helyzetben van.

A valóságban még ennél is rosszabb lehet az arány.

Üdv

2017. máj. 2. 22:12
 58/62 anonim ***** válasza:

Szerintem a csaj egyszerűen nem engedheti meg magának. Ezt a pasival is tisztáznia kell nyugodtan, hogy avgy az van, hogy visszamegy a szüleihez, vagy valamilyen más módon oldják meg, pl bérarányosan fizet be a lakbérbe és rezsit felezik.

Így nem lehet ráfogni semelyikőjükre hogy kihasználni a másikat, hisz nyilván a pasi jól jár, a csaj rosszul a jelenlegi helyzetben, míg a másik egy komrpomisszumos megoldás lenne.

2017. máj. 2. 22:14
 59/62 anonim ***** válasza:
27%

A rezsi felét?! mikor a pasas 3x annyit keres?! Mekkora kretén már!

Egyébként én biztosan szakítanék ilyen szarrágó emberrel.

Ugyanígy, ha én keresnék háromszor nnyit, mint a kedvesem, biztosan nem várnám el, hogy felesben toljuk, mert neki nem telne rá.

2017. máj. 3. 12:33
 60/62 anonim ***** válasza:
Kérdező jöjjön össze olyannal, aki hasonló tartományban keres, és levan a gond. A hozzáállása alapján kétlem, hogy ő fordított esetben többet akarna fizetni a felezésnél. Egyébként pedig az ilyen dolgokat az összeköltözés _előtt_ kell megbeszélni, nem utána. :)
2017. máj. 3. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!