Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, hogy a pasi ennyire nem segíti meg pénztelen barátnőjét?
A pár fél éve van együtt, a férfi 300.000Ft-ot keres, a csaj pedig 145.000Ft-ot.
Összeköltöztek a pasi albérletébe. A pasi eddig is fizette az albérletet, ami rezsivel együtt volt 140.000 Ft. Most, hogy odaköltözött a barátnője a szüleitől, a férfi megkérte, hogy felezzenek minden költséget, mert így igazságos, egyenlően fogyasztanak. Így a lány beszáll 70.000-rel az albérletbe, emellett az ételköltségek felét is ő állja, minden havi költséget feleznek, így hó végére a lánynak semmi nem marad. Még ruhát sem tud venni magának, meg semmit, mióta elköltözött a szüleitől. A férfi meg a fizetése felét el tudja tenni, vagy azt vesz belőle, amit akar. Amikor néha elmennek étterembe, akkor legalább a férfi fizet, a lánynak nem is telne rá.
Ez így mennyire tűnik helyénvalónak?
Vagy mondjuk az is egy opció,hogy a csaj nagybevásároljon és esetleg 1-1 éttermet kifizessen,a pasi meg fizesse ki a lakbért rezsistűl,mert még így is megmarad neki annyi,amennyit a csaj hazahoz.A kaja meg úgyis kevesebb,még 2 főre is.
Még 22es voltam.
"a csávó így kihasználja és anyagilag padlóra küldi a csajt"
A bérleti díj és rezsi felezés az a teljes anyagi és testi kihasználás újabban?
"A bérleti díj és rezsi felezés az a teljes anyagi és testi kihasználás újabban?"
Ferdíts csak nyugodtan ez a tényeken nem változtat.
A kihasználás ott van, hogy a csávó TUDJA, hogy a lány nem engedheti meg magának ezt az albérletet, mégis ott akart maradni. Így neki kevesebb a havi kiadása mint addig, él mint marci hevesen, a lánynak meg semmi tartaléka.
Na most lehet én vagyok a fura, de én olyan emberrel költözök össze, akit szeretek. Ha szeretem, akkor nem küldöm padlóra. Ha a csávó szereti a lányt, akkor kereshettek volna olcsóbb helyet, vagy ha ő ragaszkodik ehhez a helyhez, akkor vállalja, hogy ő nagyobb arányban fizet. Ha meg nem szereti, akkor nem kellett volna összeköltözni.
Ebben mi a bonyolult?
"Ha a csávó szereti a lányt, akkor kereshettek volna olcsóbb helyet, vagy ha ő ragaszkodik ehhez a helyhez, akkor vállalja, hogy ő nagyobb arányban fizet. Ha meg nem szereti, akkor nem kellett volna összeköltözni.
Ebben mi a bonyolult?"
Az a bonyolult, hogy hozzáképzelsz dolgokat. Egyedül annyi derült ki, amit a kérdező mondott: "Budapesten azon a környéken az az albérlet, ami ennél olcsóbb, az lepusztult kis lyuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!