Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a normális nőket is kihasználják meg csak szexre kellenek a pasiknak, ilyenkor miért dobja ki a pasi?
1 tuti te is csak a helyes alfahímeket veszed észre!
2 mert csak a lyukad kellett neki! minek legyen veled amikor ott van még 10 nő raktad kívül
Talán túl hamar juttok el a szexig, és ezért nem is gondol arra, hogy komolyan vegyen.
Vagy túl szép vagy és el se hiszi, hogy komolyan veszed.
Gondolom, a szexben nem vagy olyan rossz, hogy azért lépnének le.
Ilyesmik is lehetnek.
Szerintem ez azért erősen függ attól a közegtől is, amiben ismerkedsz (diszkóban pl mégis mire számíthatnál?), illetve a te emberismeretedtől is. Hasonló lány vagyok, mint te, életemben egyszer jártam meg így, de azóta felismerem a jeleket, tanultam belőle, és soha nem volt ilyen problémám, abszolút a normális férfiak találnak meg (vagy ha nem, akkor felismerem és nem dőlök be nekik). Ilyen esetben meg aztán lényegtelen, hogy mikor fekszel le valakivel, normális férfi nem ez alapján nézi, hogy komolyan vesz-e vagy sem.
Érdemes lenne visszagondolnod, hogy vajon voltak-e jelek, ha tudod, visszaolvasni a beszélgetéseiteket, esetleg találkozások során belegondolni, miről beszélgettetek, miről érdeklődött, milyen benyomásod volt, satöbbi, hogy legközelebb esetleg már ne fuss bele ugyanabba a hibába- mert ki lehet szűrni őket, elég könnyen, csak oda kell rá figyelni.
Azzal van a baj, hogy aranyos meg kedves vagy (és kicsit naiv is) amik valljuk be őszintén, pozitív tulajdonságok, de ebben az esetben sajnos nem. Egy nő tudja milyen párt keres, kivel tudja elképzelni együtt a jövőjét, milyen tulajdonságú férfiakkal jön jól ki.
Ebből lehet tanulni, én is ebben a cipőben jártam.
De felismertem, hogy az én hibám. Mert, nem kell pasi mindenáron! A következő jelöltet amikor észrevettem, hogy a szexet célozta, megköszöntem a jelenlétét és leléptem.
Aki komolyan gondolja, az úgysem fog első egy két randin a szexről beszélni, vagy ha fel is hozza, nem tesz további lépéseket a megvalósításra.
A magam példájából. Foglald el magad, sportolj, járj el a barátaiddal, és tegyél magasan a pasikra.
Ne hagyd magad leértékteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!