Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok és nők, akik minden téren a tökéletes pasira vágytok, gondolkoztatok már azon, hogy ti mit adtok cserébe?
Szoktam beszélgetni nőismerőseimmel, de különösen a női oldalakon derül ki számomra, hogy az elvárás a részetekről egy férfi felé általában(!) a következő: ház, kocsi, karrier, barátok, megnyerő külső, egészség, ezen felül +20 kg felesleggel is ugyanúgy szeressen, legyen sok szex és tartson ki mellettetek halálotokig.
Én nem állítom, hogy ez ne lenne rendben, viszont soha nem esik szó arról, hogy ti mit tudtok nyújtani cserébe? Amikor erre rákérdezek, nem egyszer azt a jópofáskodó választ kaptam, hogy frissen borotvált puncit. Na most én úgy vagyok ezzel jól kereső, jó megjelenésű és talán népszerű pasiként, hogy ez az alku bevállalható akkor, ha nem tekintek másképp a nőre mint mondjuk a kocsimra, egy kellékre, ami kidomborítja az egómat. De vajon nevezhető-e fair trade-nek ez a felállás, amennyiben párt illetve társat keresek és hosszú távra? Szerintem nagyon nem, ettől jóval többre van szükség, de lehet, hogy túl konzervatív vagyok.
Szerintetek nem nagyon nagy a baj?
Ez egy olyan dolog, hogy mindent lehet vagyonosítani, mint ahogy egy házat, kocsit, fizetést, egészséget is akár....akkor miért ne lehetne egy szép nőt is, aki normális?
Én az üzleti életben dolgozom, és alap szabály: minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
A bíróság is tudja számszerűsíteni a nem anyagi károkat, akkor képesek lehetünk erre mi is. :)
A kérdésben leírt tipusú nőknek sajnos nagy az esélyük arra hogy egyedül öregedjenek meg, egyre jobban megkeseredve.
Sajnos túl sok ilyet ismerek én is, és értetlenül állok a dolog előtt.
Pl. az egyik, 40-hez közeli, több gyerekes nő ismerősöm hosszasan sorolta, hogy mit vár el egy férfitől. Felsorolta a félistenek összes tulajdonságát, ja és hogy egyikből sem hajlandó engedni. Végül elmondta hogy ő mit adna cserébe. Nos, mármár felháborodva mondta hogy gondoskodást azt ne várjon a férfi, mert arra nem hajlandó energiát szánni, van elég dolga. Ott vannak a gyerekek, a munka, épp elég gond az neki hogy ezeket ellássa.
HŰHA, mondok, vannak bajok egyes fejekben...
Valószinűleg kígyózni fog a nemes vitézek sora az ajtaja előtt :-) Hát nem megéri megugorni a lehetetlent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!