Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok és nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok és nők, akik minden téren a tökéletes pasira vágytok, gondolkoztatok már azon, hogy ti mit adtok cserébe?

Figyelt kérdés

Szoktam beszélgetni nőismerőseimmel, de különösen a női oldalakon derül ki számomra, hogy az elvárás a részetekről egy férfi felé általában(!) a következő: ház, kocsi, karrier, barátok, megnyerő külső, egészség, ezen felül +20 kg felesleggel is ugyanúgy szeressen, legyen sok szex és tartson ki mellettetek halálotokig.

Én nem állítom, hogy ez ne lenne rendben, viszont soha nem esik szó arról, hogy ti mit tudtok nyújtani cserébe? Amikor erre rákérdezek, nem egyszer azt a jópofáskodó választ kaptam, hogy frissen borotvált puncit. Na most én úgy vagyok ezzel jól kereső, jó megjelenésű és talán népszerű pasiként, hogy ez az alku bevállalható akkor, ha nem tekintek másképp a nőre mint mondjuk a kocsimra, egy kellékre, ami kidomborítja az egómat. De vajon nevezhető-e fair trade-nek ez a felállás, amennyiben párt illetve társat keresek és hosszú távra? Szerintem nagyon nem, ettől jóval többre van szükség, de lehet, hogy túl konzervatív vagyok.

Szerintetek nem nagyon nagy a baj?

2017. ápr. 27. 12:05
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
26# Ja igen, még egy dolog: rengeteg ilyen nő a főállása mellett k..va, de nem csak már munkában, egyetem alatt is. Olvasd el Balogh Tamás erről szóló, nagy port kavart cikkét.
2017. ápr. 27. 13:47
 32/48 anonim ***** válasza:
63%
De ha szted ezeknek a nőknek elvárás a karrier, miért nem állítod fel te is ezt az elvárást?
2017. ápr. 27. 13:52
 33/48 A kérdező kommentje:
32# Mert a nemek között különbségek vannak. Karrier helyett mondjuk bőven elég lenne, ha hűséges és otthon tud maradni a gyerekkel, nem a karriert hajszolja, mint egy férfi. Hogy megbízzon bennem annyira, hogy nem kerül az utcára akkor sem, támogatom, ha netalántán szétmennénk. De ez ugyanúgy álom, mint ahogy a férfi felé az, hogy cégvezető legyen SuperB-vel és belső értékekkel.
2017. ápr. 27. 13:56
 34/48 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem te szimplán frusztrált vagy. Irigy vagy a nőkre meg az írásod alapján le is nézed a munkájukat / értéküket. "csak az aktákat tologatják", 9/10 nők a munkatársnőid akik rád sem vakkantanak. Valami oka csak van? Te is 9/10-es pasi vagy, vagy csak te is jó nőt szeretnél de te nem tudod ugyanazt a szintet hozni? Ja a rengeteg munka miatt, miközben ők a lábukat lógatják. Nem kell ennyire szerénynek lenni. ;)
2017. ápr. 27. 14:04
 35/48 anonim ***** válasza:
13%

Ez egy olyan dolog, hogy mindent lehet vagyonosítani, mint ahogy egy házat, kocsit, fizetést, egészséget is akár....akkor miért ne lehetne egy szép nőt is, aki normális?

Én az üzleti életben dolgozom, és alap szabály: minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

A bíróság is tudja számszerűsíteni a nem anyagi károkat, akkor képesek lehetünk erre mi is. :)

2017. ápr. 27. 14:06
 36/48 A kérdező kommentje:
34# Szerintem te vagy frusztrált, mert rossz ezeket hallani, nem bírsz megbírkózni a tényekkel. Amúgy egyszer azt hittem, össze tudnék jönni egy kolléganőmmel, mert pont olyan jeleket küldött, aztán kiderült, hogy csak hülyített. Ettől még nem gyűlölöm az egész női nemet, sőt imádom őket, és a tinder szerencsére kellő megerősítést ad a képességeimet illetően :)
2017. ápr. 27. 14:16
 37/48 anonim ***** válasza:
80%
Hidd már el, hogy nem mindenki anyagias rib anc, de most mit csináljunk ha valamiért neked csak rajtuk akad meg a szemed. Hát ez van. Jó Tinderezést! :)
2017. ápr. 27. 14:21
 38/48 A kérdező kommentje:
Nem is írtam, hogy mindenki az lenne, csak egy jelentős részük. De hát ne az én hibám legyen, ha nem megy a szövegértelmezés.
2017. ápr. 27. 14:22
 39/48 anonim ***** válasza:
34%
elk.rvult a világ :d. Azért jó volna, ha az egyenlőség nem azt jelentené, hogy a nők feleannyi elvégzett munkára ugyanannyi pénzt kapnak, mint a férfiak. Ez pedig csak rosszabb lesz, egyre rosszabb.
2017. ápr. 27. 14:48
 40/48 anonim ***** válasza:

A kérdésben leírt tipusú nőknek sajnos nagy az esélyük arra hogy egyedül öregedjenek meg, egyre jobban megkeseredve.

Sajnos túl sok ilyet ismerek én is, és értetlenül állok a dolog előtt.

Pl. az egyik, 40-hez közeli, több gyerekes nő ismerősöm hosszasan sorolta, hogy mit vár el egy férfitől. Felsorolta a félistenek összes tulajdonságát, ja és hogy egyikből sem hajlandó engedni. Végül elmondta hogy ő mit adna cserébe. Nos, mármár felháborodva mondta hogy gondoskodást azt ne várjon a férfi, mert arra nem hajlandó energiát szánni, van elég dolga. Ott vannak a gyerekek, a munka, épp elég gond az neki hogy ezeket ellássa.

HŰHA, mondok, vannak bajok egyes fejekben...

Valószinűleg kígyózni fog a nemes vitézek sora az ajtaja előtt :-) Hát nem megéri megugorni a lehetetlent?

2017. ápr. 27. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!